Jaguar «kodīs» ar dizainu (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ingars, TVNET

Jaguar uzskata, ka tā spēcīgākais ierocis, ar ko uzbrukt sāncenšiem konkurences cīņā, būs dizains.

Britu ražotāja Ziemeļamerikas nodaļas vadītājs Endijs Goss izdevumam Autoguide pavēstījis, ka Jaguar zīmi valkājošais 3.sērijas BMW konkurents būs glītākais auto savā klasē, jo tieši dizainam atvēlēta svarīga loma izstrādē, vēsta Motor.ru.

«Dizains ir mūsu pirmais uzdevums. Mēs gan labi saprotam – lai veiksmīgi konkurētu ar vāciešiem, nedrīkstam aizmirst arī par topošā automobiļa dinamikas rādītājiem,» - tā Goss.

Tāpat Goss amerikāņu izdevumam atklājis, ka viņa pārstāvētais ražotājs šobrīd neplāno izlaist jaunā modeļa lieljaudas versiju, kas konkurētu ar tādiem automobiļiem kā BMW M3, Lexus IS-F vai Mercedes-Benz C 63 AMG.

Jau iepriekš vēstīts, ka Jaguar jaunais kompaktais sedans būs ne mazāk elegants par tā lielajiem radiniekiem un tiks apgādāts ar visām jaunākajām tehnoloģijām.

Janvāra beigās Jaguar vadītājs Adrians Holmarks apstiprināja, ka kompānija izstrādā modeļa X-Type ideoloģisko pēcteci, taču atturējās stingri precizēt, vai tas būs sedans vai varbūt kāda cita tipa auto. «Var jau būt, ka radīsim pat vairākus virsbūves variantus,» sacīja Holmarks.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu