Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Erotiskie stāsti: kā ir ar karstasinīgu itāli? (33)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/Phil. Wendler

Šovasar devos spontānā ceļojumā uz Itāliju kopā ar draudzeni. Tā kā esmu brīva meitene bez aizspriedumiem, man bija nosprausts mērķis – izklaidēties pēc labākās sirdsapziņas, ja saprotat, ko es ar to domāju...

Ko vēl vairāk vajag, plus 38 grādi, spoža saule un liegs kalnu gaiss, un tevi neviens īsti nepazīst.

Jau pirmajā vakarā devāmies uz ballīti kalnos. Tik daudz simpātisku džeku vienuviet... manas asinis sāka riņķot straujāk. Jutos kā skenerī. Kā vienmēr, biju uzvilkusi visīsākos svārkus un izskatījos neatvairāmi. Domāju, ka mani fluīdi lika manīt, cik tuvu sev kādu pielaidīšu klāt.

Tik brīvi nebiju nekad jutusies, jau ar acīm iezīmēju pāris objektus, kuri no mana skatiena jau nojauta, kas notiks.

Kaislīgas dejas, itāļu vīna straumes, jautrība, smaidi un neķītras domas gaisā.

Pagāja viens mirklis, un atrados jau piespiesta pie džipa kapota netālu no svinību vietas, kur mani meistarīgi aplidoja Antonio. Ausīs čukstot bella, bella, arī pāris glaimu angļu mēlē, līdz iestājās klusums. Mūsu lūpas saskārās, un viņa mēle sāka slīdēt pa manu ķermeni, vienlaicīgi mani atbrīvojot no drēbēm. Ik reizi pieglaužoties man klāt, sajutu viņa piebriedušo locekli, kurš brīdināja par viņa sajūtām. Viņa rokas bija reizē maigas un reizē arī nedaudz palaidnīgas.

Iegrābjoties spēcīgi ar abām delnām man pēcpusē, viņš mani pagrieza pret sevi ar muguru.

Biju tik satraukta, līdz beidzot sajutu piepildījumu. Man šķita, ka mēs organiski kļuvām par vienu veselu. Ritms, kurā mēs kopīgi šūpojāmies, lai sasniegtu baudas augstākās virsotnes, likās tik perfekts kā naktstauriņu deja.

Mēs apģērbāmies un devāmies atpakaļ pie pārējās kompānijas. Mani pietvīkušie vaigi lika nojaust, ka kaut kas ir bijis starp mums. Bet pārējie to izlikās nemanām.

Kādu laiku vēlāk es ar acu skatienu tvēru kādu citu objektu - Davidu. Vienkārši piegāju klāt un teicu, ka jau sen viņu vēroju un viņš man simpatizē. Biju vēl eiforijā pēc piedzīvojuma ar Antonio, es negribēju, lai šīs sajūtas beidzas tik ātri. Mēs nogājām nostāk, un teicu, ka vēlos viņu iepriecināt. Viņš satvēra manu roku, un mēs gājām nelielā pastaigā. Vārds pēc vārda, un es viņu piespiedu pie koka, novilku zemē un prasmīgi attaisīju bikšu priekšu. Meistarīgi izmantojot gan mēli, gan rokas, sāku viņu apmierināt orāli. Tā kā viņam līdzi nebija prezervatīva, mēs pabeidzām savu mazo piedzīvojumu ar norunu, ka nākamreiz viņš par to parūpēsies. Tā arī notika pēc vairākām dienām. Kādā dzīvoklī pēc trakas ballītes vietējā pludmalē, kur peldējāmies kaili, mēs abi klusi pazudām vannas istabā. Kleita viegli pārslīdēja pār manu kailo augumu. Viņš nometās ceļos un meistarīgi sāka apļot ar mēli pa manu kaunuma rajonu. Manas rokas sāka dzīvot savu dzīvi, un te tās maigi glāstīja viņa galvu, te tās ārprātīgi pluinīja manus matus. Arī viņš izģērbās, un es maigi sataustīju viņa locekli un sajutu viņa garšu. Dušā viņš mani ieguva no mugurpuses, un es maigi ar rokām turpināju glāstīt sevi un savas intīmās vietas.

Iedegusī miesa sīca no karstā ūdens šaltīm, bet piedeva vēl lielāku iekāri un uzbudinājumu.

Spontāni lēmumi manā dzīvē vienmēr noved pie patīkamām izjūtām.

Sandra

Komentāri (33)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu