Kad šogad precēties pēc astroloģijas (44)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Sākot gadu, tiek kalti dažādi jauni plāni. Ne viens vien pāris apsver iespēju precēties un nolemj: jā, kāzas būs! Taču – kurā datumā? Cikos? Arī tāds lēmums būs jāpieņem. Vai no datuma un laika būs atkarīgs, cik stabila, veiksmīga un ilgstoša izveidosies kopdzīve? Varbūt jā, varbūt nē...

Divi stāsti

Inga un Mārtiņš apprecējās pirms dažiem gadiem, speciāli saskaņojot laulību laiku, datumu un gadu. Esot gribējuši, lai laulību reģistrē 2007. gada 7. mēnesī. Protams, ne jau pulksten 7 no rīta ar viesiem dodoties uz Dzimtsarakstu nodaļu.

Paši gan būtu bijuši gatavi celties un visu izdarīt jau pulksten 7.

Abi jaunie un joprojām iemīlējušies cilvēki atcerējās: lai arī oficiālā laulību ceremonija notika pa dienu, viņi pirmskāzu vakarā diezgan spontāni nolēma, ka abi no rīta tomēr celsies agrāk un dosies uz jūrmalu. Lai pabūtu divatā, pulksten 7 sadotos rokās un solītos viens otram. Tā arī izdarījuši, un konkrētajā laikā viņi, viens otram acīs skatoties, sacīja: «Tu esi mans vīrs», «Tu esi mana sieva». Pēc tam kāzu diena ritēja, kā plānots, bet tieši šo mazo kopābūšanas mirkli agri no rīta abi vienmēr mēdz atcerēties ar lielu prieku un mīlestību.

Svetlana un Valērijs savu kāzu datumu arī bija rūpīgi izplānojuši. Iniciatore bija topošā sieva, kura bija apguvusi astroloģiju un gribēja, lai viss notiek kā pienākas. Savu kāzu datumu viņa noteica pati, bet vēl gāja pie astrologa, lai to precizētu. Topošo līgavaini jau drīz pēc iepazīšanās Svetlana aizveda uz konsultāciju pie sava skolotāja. Lai Valērijam viss taptu skaidrs par savu un līgavas individuālo astroloģisko karti. Nu jau viņi ir precējušies, dzīvo kopā trīs gadus, audzina bērniņu. Kāzas, protams, notika izraudzītajā datumā, laikā un vietā. Ne par dzīvi kopumā, ne savu kopdzīvi jaunā ģimene nesūdzas.

Laulība – jauns organisms

Liepājas astroloģe Jolanta Krūmiņa sacīja: laulības noslēgšanas brīdī top jauns organisms, jauns veidojums – ģimene, tādēļ ir svarīgi, kurā laikā tā tiek reģistrēta. J. Krūmiņa: «Protams, ne jau visi cilvēki, kas grib precēties, iet pie astrologa, un tas pat nav vajadzīgs. Es saku: ja ir mīlestība un satikts īstais cilvēks – vienkārši ļaujieties jūtām, precieties, ticiet viens otram un savai savienībai!»

Ja nu tomēr kāds grib būt ļoti drošs un pārliecināts par izvēlēto partneri, tad laikus (nevis pašā kāzu priekšvakarā!) var doties pie astrologa, lai katrs kopīgi iepazītos ar nākamā dzīvesbiedra individuālo karti.

By Katsunojiri
Katsu Nojiri
By Katsunojiri Katsu Nojiri FOTO: www.flickr.com

Svētdiena vislabākā?

Internetā meklējot informāciju par Latvijas astrologu ieteikumiem šim gadam, pavisam loģiska šķita sertificēta astrologa Kristapa Baņķa atziņa, ka laulību pamatā jābūt savstarpējai sapratnei un mīlestībai. Viss pārējais pēc tam. Viņaprāt, tādu ideāli laulībām piemērotu dienu nemaz nav.

Pastāv uzskats, ka

kāzu datums jāizvēlas laikā, kad ir augošs Mēness,

īpaši tā pirmais ceturksnis. Ja iespējams, nevajag ceremoniju nolikt čika laikā. Par laulībām labvēlīgu laiku uzskata tās dienas, kad Mēness atrodas Vērša, Strēlnieka, Zivs, Mežāža vai Svaru zīmē. Pēc astrologu teiktā, katrai nedēļas dienai ir sava ietekme.

Pirmdienu uzskata par ļoti piemērotu kāzu dienu. Pirmdienā precētiem būšot grūti tikt vaļā vienam no otra. Tātad – stipra savienība!

Tā kā otrdiena atrodas Marsa pārvaldībā, laulībā ies karsti un garlaicīgi nebūs ne mirkli.

Trešdienu par laulību dienu iesaka radošām un attiecībās vienlīdzīgām personām, nevis patriarhālās kārtības piekritējiem.

Ceturtdienu stiprām laulības saitēm neiesaka, jo nekāda rāmā dzīvošana četrās sienās nesanāks.

Piektdienu iesaka romantiķiem un jutekliskas attiecības cienošiem ļaudīm.

Sestdiena ar savu ietekmi prasa godīgu kalpošanu ģimenei, atsacīšanos no personīgiem priekiem stabilitātes labā.

Svētdiena – ļoti laba diena kāzām! Zvaigzne Saule parūpēsies, lai šajā dienā precētajiem būtu krāšņa un priecīga dzīve.

Ieteicamie datumi kāzām 2013. gadā

Jārēķinās, ka laulību noslēgšanā svarīgs ir ne tikai datums, bet arī noteiktas stundas un pat minūtes.

Janvāris – 2, 4, 6, 12, 22.

Februāris – 1, 11, 15, 16, 19, 21.

Marts – 15, 16, 22.

Aprīlis – 1, 4, 11, 14, 15, 16.

Maijs – 4, 29, 30.

Jūnijs – 5, 13, 19, 20.

Jūlijs – 5, 13, 19, 25.

Augusts – 4, 16, 27, 30.

Septembris – 18, 24, 28.

Oktobris – 2, 9, 14, 24, 25.

Novembris – 9, 23, 30.

Decembris – 8, 13, 14, 19.

Laulībām nevēlami laikposmi ir

No 23. līdz 27. aprīlim. Aptumsums.

No 8. līdz 28. maijam. Starpaptumsumu periods.

No 17. līdz 21. oktobrim. Aptumsums.

No 21. līdz 31. decembrim. Retrogrāda Venera.

Komentāri (44)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu