Darbu oficiāli sāk jaunais Fiat autocentrs (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Šodien jaunais Fiat pārstāvis Latvijā - SIA Autobrava - oficiāli sāka šīs markas automobiļu tirdzniecību un apkopi Latvijā. Pilnvērtīgas darbības sākšanai salonā Gunāra Astras ielā 5 gatavojās jau kopš pagājušā gada nogales.

Sākot ar 20. janvāri, Autobrava piedāvās klientiem iespēju iegādāties Fiat automobiļus ar īpaši izdevīgiem noteikumiem. Kā svinīgajā autosalona atklāšanas pasākumā teica  Autobrava valdes priekšsēdētājs Jānis Ieviņš, klientus Fiat zīmolam plānots piesaistīt ar virkni interesantu piedāvājumu.

Viens no tiem ir, piemēram, iespēja stilīgo mazās klases Fiat 500 iegādāties, par to maksājot 69 latus mēnesī. Savukārt Fiat komercautomobili dīleris piedāvā ar cenā iekļautām servisa apkopju un remonta izmaksām trīs gadu garumā. Tāpat var atzīmēt, ka visiem interesentiem, kas iecienījuši itāliešu automašīnas, Autobrava piedāvā iepazīties ar auto diagnostikas iespējām par vienu latu.

Kopumā Autobrava piedāvā sešus vieglo automobiļu modeļus un vismaz tikpat daudz komerctransporta Fiat Professional modeļus no mazā Panda Van līdz Fiat Ducato. 

"Fiat piedāvājums atbilst Latvijas ekonomiskajai situācijai – zemas automobiļu cenas un lēta to ekspluatācija," salona atklāšanas pasākumā sacīja Jānis Ieviņš. "Rūpnīcas garantija ir divi gadi bez nobraukuma ierobežojuma vai arī trīs gadi vai 100 000 kilometru ierobežojums. Trīs gadu garantija ir pievilcīga individuālajiem klientiem."

Jāatzīmē, ka Autobrava Latvijā pārstāv ne tikai Fiat markas automašīnas, bet arī Fiat koncernā ietilpstošo zīmolu Alfa Romeo, kura jaunākais modelis - kompaktklases Giulietta - pirmo reizi Latvijā tika parādīts tieši salona atklāšanā.

Foto: TVNET
Foto: TVNET
Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu