Lexus būs sporta kupeja (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lexus

Pasaulē lielākais autobūves uzņēmums Toyota, kam pieder arī Lexus zīmols, ASV ir iesniedzis pieteikumu preču zīmes RC F reģistrēšanai.

RC F ir burtu salikums, ko Lexus perspektīvā varētu izmantot konceptautomobiļa LF-CC karstās sērijveida versijas apzīmēšanai. RF C, pēc Club Lexus informācijas, tādējādi varētu kļūt par BMW M3 kupejas konkurentu, vēsta Motor.ru.

Pagājušā gada novembrī kļuva zināms, ka Austrālijas patentu birojā Lexus ir iesniedzis pieteikumu reģistrēt zīmi RC 350. C burts modeļa apzīmējumā norāda, ka automobilim ir virsbūve ar divām durvīm (šādu nomenklatūras sistēmu Lexus izmanto jau sen), savukārt R burta nozīme ir neskaidra, lai gan varētu norādīt uz kaut ko sportisku.

Par dzinējiem runājot, var atzīmēt, ka RC 350 gadījumā tas varētu būt 307 zirgspēku V6 atmosfēriskais motors, kas jau tiek izmantots modeļu GS 350 un IS 350 apgādāšanai. RC F, ja tas tik tiešām ir iecerēts kā M3 sāncensis, ar 307 zirgspēkiem būs krietni par maz.

Konceptautomobiļa LF-CC pasaules pirmizrāde notika pērn septembrī Parīzes auto šovā. Prototips bija apgādāts ar hibrīddzinēju, ko veido 2,5 litru četru cilindru benzīna motors, spēcīgs elektromotors un litija jonu akumulatoru pakete.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu