Kempbela matus kopj ar trauku mazgājamo līdzekli (23)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Beidzot supermodele Naomi Kempbela (42) atklājusi savu skaisto, spīdīgo matu noslēpumu - kā izrādās, tie tiek mazgāti ar neko citu kā trauku mazgājamo līdzekli.

Supermodele pati radījusi savu matu skaistuma recepti, ko var pagatavot ikviena. Naomi sajauc olas kopā ar slaveno īru alu «Guinness» un pievieno šai masai arī nedaudz trauku mazgājamā līdzekļa, viņa atklāj britu izdevumā «OK!».

Kā apgalvo supermodele, šis maisījums padara matus biezus, mīkstus un spīdīgus.

Pasaules supermodele dalījās savas lieliskās figūras noslēpumā - trīs reizes gadā viņa ietur kļavu sīrupa diētu. Kļavu sīrupa diētā ietilpst četri produkti: kļavu sīrups, citrona sula, ūdens un asie sarkanie čili pipari. Šīs visas sastāvdaļas - 2 tējkarotes citrona sulas, 2 tējkarotes kļavu sīrupa, šķipsniņa sarkano piparu maisījuma un glāze ūdens - vien atliek sajaukt kokteilī un lietot uzturā. Paralēli diētai iesaka vakaros dzert nomierinošu tēju, bet no rīta glāzi ūdens, kurā izšķīdināta jūras sāls.

Ieteicamais diētas ilgums - sākot ar 10 dienām. Kā zina stāstīt diētas izmēģinātāji, jau 2.-3. dienā izsalkuma sajūta pazūd, bet jau 5. dienā pašsajūta ir lieliska un aug darba spējas. Šī diēta gan ir jāietur regulāri - 3 līdz 4 reizes gadā, tad uzlabojoties imūnsistēma.

«Šo diētu es cenšos ieturēt trīs reizes gadā. Reiz es to izturēju pat 18 dienas,» stāsta supermodele Naomi Kempbela.
Komentāri (23)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu