Mazda ražos Alfa Romeo rodsteru (8)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mazda

Mazda Motor Corporation (Mazda un Fiat Group Automobiles S.p.A. (Fiat) ir parakstījuši galīgo vienošanos, saskaņā ar kuru japāņu uzņēmums savā rūpnīcā Hirošimā 2015. gadā sāks ražot divvietīgus Alfa Romeo zīmola rodsterus.

Jaunais Alfa Romeo rodsters ir bāzēts uz nākamās paaudzes Mazda MX-5 arhitektūras un tiek izstrādāts tā, lai būtu piemēros tirgošanai globālā mērogā.

Abu pušu vienošanās paredz radīt divus ideoloģiski līdzīgus, taču strikti nodalītus, stilistiski atšķirīgus un katra zīmola specifikai atbilstošus auto ar klasisko piedziņu. Arī motori katra zīmola automobilim būs tādi, kas labāk raksturo katra zīmola būtību, liecina Mazda izplatītā informācija.

Mazda atzīmē, ka sadarbība ļaus optimizēt un uzlabot izstrādes un ražošanas procesu, kā arī dos iespēju vaļējo rodsteru segmentam ar jaunu sparu piesaistīt jaunus autobraucējus visā pasaulē.

Fiat no sadarbības tikmēr iegūs modernu klasiskā Alfa Romeo rodstera interpretāciju, kurā izmantoti modernākie tehniskie risinājumi, bet Alfa Romeo tiks atvieglota 2016.gadam uzstādīto mērķu realizēšana.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu