Policija aplenc pasaules gala apsolīto kalnu Francijā (17)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dienu pirms 21.decembra Francijas policija ielenkusi Bugaraša kalnu, kas, kā uzskata pasaules gala gaidītāji, varētu būt cilvēces vienīgais glābiņš, raksta «Daily Mail».

Bugaraša pakājē esošajā ciematā, 21.decembrim tuvojoties, ieradušies tūkstošiem cilvēku, kuri tic drīzajam pasaules galam.

Francijas policija jau iepriekš paziņoja, ka piekļuve kalnam tiks bloķēta, varas iestādēm bīstoties par cilvēku drošību.

Bugaraša kalna apkārtne sabiedrībai būs slēgta divas dienas.

Foto: AFP/LETA

Daļa apokalipses piekritēju uzskata, ka no Bugaraša kalna katastrofas laikā pacelsies citplanētiešu kuģis, kurš varētu uzņemt arī tur tuvumā esošos cilvēkus.

Bugaraša ciemata mērs uzsver, ka radikālie pasākumi ieviesti, pirmkārt, lai pasaules gala piekritēji neklīstu pa kalnu, apdraudot paši sevi, kā arī nepārpludinātu ciematiņu, kurā patlaban mitinās tikai 189 iedzīvotāji.

«Es vēršos pie pasaules - lūdzu, nebrauciet uz Bugarašu. Tas nav nekāds joks. Ja šeit 21.decembrī uzradīsies 10 000 cilvēku, mūsu ciemats vienkārši netiks galā,» saka mērs.

Kā ziņots, 21.decembrī beidzas laika skaitīšana seno maiju kalendārā. Daudzi uzskata, ka tas nozīmē pasaules galu, kamēr citi - ka iestāsies jauna ēra.

Foto: AFP/LETA
Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu