Krievi joprojām vāji tic labu auto ražošanai savā valstī (50)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vairums Krievijas iedzīvotāju uzskata, ka pēc autobūves uzņēmuma AvtoVAZ nonākšanas Renault-Nissan alianses pārvaldībā produkcijas, proti, automobiļu kvalitāte uzlabosies.

Par to ir pārliecināti 43,4 procenti aģentūras Praim aptaujāto, vēsta Motor.ru.

Tikmēr viedokli, ka neviens no Krievijas autobūves uzņēmumiem nav spējīgs radīt un ražot labus, kvalitatīvus auto, pauduši 42,5 procenti aptaujāto. Vēl 14 procenti ir pārliecināti, ka AvtoVAZ nonākšana franču-japāņu kompānijas vadības pakļautībā nekādi neietekmēs žiguļu un citu AvtoVAZ ražoto spēkratu kvalitāti.

Aptauja ir tieši saistīta ar Renault-Nissan un valsts korporācijas Rostehnologii kopuzņēmuma izveidošanu. Par Alliance Rostec Auto BV nodēvētais kopuzņēmums būs tiešais AvtoVAZ vadītājs un saņems 74,5% uzņēmuma akciju.

Iepriekš Praim veica citu aptauju. Toreiz respondentiem tika uzdots jautājums, vai viņi būtu gatavi iegādāties kādu no AvtoVAZ ražojumiem pēc uzņēmuma nonākšanas Renault-Nissan pārvaldībā, un 56,3 procentos gadījumu atbilde bija noraidoša.

Komentāri (50)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu