Seksīgākās modeles - resnītes TOP 6 (106)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklāmas/publicitātes foto

Bieži modes skates komentāros novērojam tendenci apspriest modeļu pārlieku lielo slaidumu, to nodēvējot par kārnumu. Lūk, piedāvājam vairāku modeļu foto, kurā redzamās sievietes ne mirkli nevar sūdzēties par tievumu.

Kad izdzirdam vārdu «supermodele» - acu priekšā redzam Keitu Mosu, Naomi Kempbelu, Sindiju Kraufordi... Mūsu asociācijas ar šo vārdu ir skaidras un nepārprotamas: viņas visas ir slaidas. Tomēr tas, kā izrādās, ir novecojis stereotips, jo modelei vairs nav jābūt 90-60-90, arī pārsniedzot šos mērus, meitenes var piedzīvot modeles karjeru.

1. Modele Tara Līna - pozējusi H&M un stila lapās itāļu «Vogue».

Tara Līna
Tara Līna Foto: reklāmas/publicitātes foto

2. Flāvija Laserda - tiek saukta par supermodeles Žizeles Bundhenas palielināto versiju. Flāvija sadarbojas ar neskaitāmām brazīliešu apģērbu kompānijām, demonstrējot to produkciju jau ilgtermiņā.

Flāvija Laserda
Flāvija Laserda Foto: reklāmas/publicitātes foto

3. Ešlija Grama - superplato gurnu īpašniece. Viņa savus apaļumus pat izrādījusi, demonstrējot «Lane Bryant» apakšveļu. Video modele izskatās patiešām apetelīgi.

Ešlija Grama
Ešlija Grama Foto: reklāmas/publicitātes foto

4. Tisa Mjunstera - lepojas ar savu 56. izmēru, kas nav šķērslis demonstrēt apakšveļu. Jāatzīst, ka ne katrs podiums noturēs šīs modeles svaru...

Tisa Mjunstera
Tisa Mjunstera Foto: reklāmas/publicitātes foto

5. Kendisa Hafina - savos četrpadsmit gados apzinīgi tievēja un mērķēja uz supermodeļu karjeras pjedestālu. Taču tas viņai apnika un viņa atgriezās savos agrākajos izmēros, kuri nesa viņai atpazīstamību un karjeras augšupeju.

Kendisa Hafina
Kendisa Hafina Foto: reklāmas/publicitātes foto

6. Velveta D`amura ir drosmīga modele, kura piekrīt demonstrēt arī ļoti pikantas lietas. Reiz viņu pat varēja skatīt uz Žana Pola Gotjē modes skates mēles.

Velveta D`amura
Velveta D`amura Foto: reklāmas/publicitātes foto
Komentāri (106)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu