Camaro ar acīm lukturu vietā un 24 collu riteņiem (18)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Forgiato ir uzņēmums, kas izgatavo vieglmetāla diskus atbilstoši jebkādai gaumei un maciņa biezumam.

Taču diski, ar kuriem visvairāk saistās minētā uzņēmuma vārds, nav vienīgais, ko tas piedāvā auto ārējā izskata individualizēšanai. Kā viens no jaunākajiem un savdabīgākajiem (interesantākajiem) izstrādājumiem Forgiato piedāvājumā ir tā dēvētais Forgiato DiFalco Retractable Hidden Headlight Grille radiatora režģis, kas radīts 21.gadsimta Chevrolet Camaro tūnēšanai, ievērojot sešdesmito gadu modeļa stilistiku.

Foto: Publicitātes foto

Par 3999 ASV dolāriem Forgiato piedāvā uz standarta radiatora režģa uzstādīt elementu kopumu, kas pie viena nosedz arī lukturus, radot monolīta segmenta iespaidu.

Būtiski atzīmēt, ka satiksmes drošību Fargiato radiatora režģis neietekmē, jo katra luktura dekoratīvajā aizvarā ir iebūvētas 36 spožas LED lampiņas (pa 18 lampiņām divās rindās), bet, iestājoties tumsai, mehāniskos plakstiņus var elektriski atvērt, un šajā brīdī virzienrādītāju un tuvo gaismu funkcijas pārņem standarta lukturi.

Dizaina elements nav lēts, taču, spriežot pēc tā, kā ir pārveidots reklāmas klipiņā redzamais Chevrolet Camaro, kam cita starpā ir uzstādīti 24 collu diski ar 405/25 izmēra riepām, 4 tūkstoši dolāru tīrais nieks viens ir.

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu