Lexus LF-CC nonāks ražošanā (14)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lexus

Lexus vadība ir devusi zaļo gaismu modeļa LF-CC projekta tālākai virzībai konveijera virzienā. Par to vēsta britu Autocar, atsaucoties uz kādu no augstāk stāvošajiem ražotāja inženieriem.

LF-CC pārdošanā varētu nonākt 2015. gadā, bet tā sagatavošana sāksies pēc Jaunā gada, vēsta Motor.ru.

Jaunais auto tiks konstruēts uz modeļu IS un GS tehnoloģiskās platformas un varētu apvienot IS īso riteņu bāzi ar GS plato šķērsbāzi. LF-CC konceptautomobiļa ārējais dizains būtiskas izmaiņas nepiedzīvos, un tās būs saistītas pamatā tikai ar konstruktīvām atšķirībām starp kupeju un kabrioletu, jo auto plānots izlaist abās virsbūvju versijās.

LF-CC sērijveida modelis, visticamāk, tiks apgādāts ar hibrīddzinēju. Parīzes motoršovā septembrī prezentētais konceptauto bija apgādāts ar 2,5 litru benzīna motora un spēcīga elektromotora kombināciju, kas attīsta vairāk nekā 200 zirgspēkus, bet tai pašā laikā ir gana ekonomisks un videi draudzīgs, jo katra nobraukta kilometra laikā atmosfērā izpūš tikai 100 gramus CO2.

Lexus LF-CC sērijveida versija ražotāja modeļu klāstā aizpildīs robu, ko atstāja 2010. gadā no ražošanas noņemtā divvietīgā kupeja-kabriolets SC.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu