Jaguar parāda gabaliņu visjaudīgākā XF (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jaguar

Jaguar saimē tiek gaidīts jaunpienācējs, un tas būs neviens cits kā modeļa XF pati jaudīgākā versija.

28. novembrī durvis vērs automobiļu izstāde Losandželosā, ko Jaguar Land Rover dēvē par vienu no nozīmīgākajiem notikumiem kompānijas vēsturē pēdējo gadu laikā - tajā amerikāņu publikas priekšā pirmo reizi izbrauks jaunais Jaugar F-Type rodsters un jaunais Range Rover, ko ar priekšgājēju būtībā vieno tikai nosaukums un veiktspēja un kas Eiropā jau ir redzēti (Parīzes motoršovā), kā arī Jaguar XFR-S, kam Losandželosas izstādē piešķirts pasaules pirmizrādes statuss.

XFR-S, sekojot kupejai XKR-S, būs jau otrs R-S sērijas automobilis Jaguar piedāvājumā. Tas tiks apgādāts ar 550 zirgspēku V8 kompresordzinēju, padarot XFR-S par visu laiku jaudīgāko un ātrāko Jaguar zīmola sedanu.

Detaļas Jaguar pagaidām vēl neatklāj, taču pirmajā publiskotajā jaunā modeļa attēlā redzams, ka auto iegūs mazliet agresīvāku priekšējās daļas noformējumu nekā 510 zirgspēkus spēcīgais XFR. Tāpat arī dinamikas jomā XFR-S noteikti būs pārāks. Cik lielā mērā, tas pagaidām paliek noslēpums, bet salīdzinājumam var atzīmēt, ka XKR-S kupeja, kas apgādāta ar identisku 550 zirgspēku V8 kompresordzinēju, 100 km/h spēj sasniegt 4,4 sekundēs un maksimāli attīsta 300 kilometrus stundā.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu