Latviešu topmodeli atkal izvēlas par Victoria's Secret eņģeli (26)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: VOGUE

Latvijas nacionālā supermodele Ieva Lagūna nostiprinājusi savas pozīcijas pasaules līmeņa topmodeļu elitē, tiekot jau otro gadu pēc kārtas izvēlēta par «Victoria's Secret» skates dalībnieci. Modes skate notika pagājušonedēļ ASV biznesa un modes galvaspilsētā Ņujorkā.

«Jūtos ļoti laimīga un ārkārtīgi pozitīvi saviļņota,» modeļu aģentūrai DANDY stāsta Ieva telefonsarunā. «Piedalīties šajā skatē un ar laiku

kļūt par Victoria's Secret eņģeli ir katras modeles sapnis

un pagodinājums.»

Ieva Lagūna pagājušā gada skatē
Ieva Lagūna pagājušā gada skatē Foto: Reuters/Scanpix

Kastings un viesuļvētra

Victoria's Secret skate ik gadu piesaista modes cienītājus no visas pasaules un nemainīgi spēj tos pārsteigt ar augsta līmeņa šovu. Kastingā, kas norisinās vairākas stundas, modes skatei tiek atlasītas tikai pašas labākās pasaules topmodeles. Būtiski, ka tiek vērtēti ne tikai katras meitenes profesionālie sasniegumi, bet arī modeles personīgā harisma un veselīgs izskats. «Šogad kastings noritēja pavisam neierastā gaisotnē,» stāsta Ieva. «Kā jau visiem zināms, pāris dienas

pirms kastinga, ja ne pat dienu iepriekš, Ņujorkā plosījās viesuļvētra, kas atstāja 8,7 miljonus cilvēku bez elektrības

un ūdens apgādes, kā arī bez telefona sakariem. Tajā skaitā arī mani. Šī kastinga diena man vienmēr paliks atmiņā. Es ļoti aizkavējos un ierados ar 10 minūšu kavēšanos. Cilvēki, kas piedalījās kastingā, jau bija gatavi doties prom. Nokavēju un ierados kā pēdējā kastinga dalībniece - protams, visi žūrijas locekļi mani ievēroja un atpazīstot skaļi iesaucās:

«OH, miss Laguna is finally here... Bad girl Ieva!»
Ieva Laguna uz žurnāla "Vogue" vāka
Ieva Laguna uz žurnāla "Vogue" vāka Foto: VOGUE

Uz jautājumu, ko pašai Ievai nozīmē tikt Victoria’s Secret šovā, Ieva kautrīgi atbildēja: «Otrā reize man noteikti šķiet nozīmīgāka nekā pirmā. Pagājušā gada kastingā man tika dota iespēja, jo es žūrijas locekļiem izraisīju simpātijas, atstājot iespaidu, kas radīja viņiem interesi iepazīt mani tuvāk un redzēt, kā atspoguļošu sevi Victoria's Secret zīmolā. Savukārt,

ja viņi izvēlējās mani otro reizi, tas nozīmē, ka es mācēju sevi pierādīt pirmajā reizē

un šķitu interesanta arī šā gada kolekcijas prezentēšanai. Tiešām fantastiska sajūta! 17 gadu laikā šajā šovā ir piedalījušās tikai aptuveni 150 meitenes.»

Kopā ar Rianu, Bīberu...

Uz mēles kopā ar Ievu un pārējām modelēm bija arī tādi pasaulslaveni izpildītāji kā Riana, Džastins Bībers un Bruno Marss, kuri arī apmeklēja šova aizkulises, pavadot laiku kopā ar skaistākajām pasaules sievietēm.

Foto: VOGUE

Uzreiz pēc šova visas modeles tika aicinātas uz Victoria’s Secret afterparty. Uz jautājumu, kā pagāja ballīte, Ieva atbildēja: «Ballīte noteikti bija izdevusies! Katra meitene tika sagaidīta uz rozā paklāja un pavadīta uz VIP zonu. Visapkārt bija lieli ekrāni, kuros visa vakara gaitā tika rādīts nupat notikušais šovs. Kā arī patīkami bija izjust simpātijas no apkārtējo puses. Tiešām jauki, kad cilvēki nekautrējas teikt labus vārdus, nobildēties vai palūgt autogrāfu.

Šī nakts piederēja katrai meitenei, kas piedalījās šovā. Kā arī tā bija burvīga sajūta - satikt draugus un saņemt tik milzīgu atbalstu!»

Komentāri (26)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu