Obama apsveic Romniju ar aizvadīto «enerģisko kampaņu» (22)

LETA/REUTERS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV prezidents Baraks Obama otrdien apsveica savu sāncensi prezidenta vēlēšanās Mitu Romniju ar aizvadīto «enerģisko kampaņu».

Vienlaikus gan Obama pauda pārliecību, ka viņš tiks pārvēlēts uz otro pilnvaru termiņu Baltajā namā.

«Es vēlētos apsveikt gubernatoru Romniju ar enerģisko kampaņu. Es zinu, ka viņa atbalstītāji ir tikpat aktīvi un tikpat entuziastiski un čakli strādājoši,» Obama sacīja, uzrunājot savas kampaņas brīvprātīgos. «Mēs jūtamies pārliecināti, ka mums ir nepieciešamās balsis, lai uzvarētu, taču tas būs atkarīgs no tā, vai šie vēlētāji piedalīsies vēlēšanās. Tādēļ es aicinu visus izmantot šīs dārgās tiesības, par kurām ļaudis tik smagi cīnījušies, lai mums tās būtu.»

«Es domāju, ka šis mums būs veiksmīgs vakars, taču, lai arī kas notiktu, es vēlos pateikt, ka augstu novērtēju visus, kuri mani atbalstīja, visus, kuri tik smagi strādāja manā labā,» piebilda Obama.

Kā jau vairākkārt ziņots, šodien ASV notiek prezidenta vēlēšanas, kurās tiek prognozēta ārkārtīgi spraiga cīņa starp pašreizējo Baltā nama saimnieku Obamu un republikāņu kandidātu Romniju.

Komentāri (22)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu