Jaguar gatavo mazu sedanu un SUV (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Šā gada Parīzes automobiļu izstādē, kas Francijas galvaspilsētā būs atvērta līdz pat svētdienai, Jaguar prezentēja divvietīgu rodsteru F-TYPE.

F-TYPE ir mazākais un sportiskākais modelis Jaguar saimē un palīdzēs britu uzņēmumam konkurēt, piemēram, ar Porsche 911. Tomēr tas nebūs pēdējais jaunums, ko redzēsim iznākam tuvākajos gados.

Patlaban Jaguar saimē bez F-TYPE ir XK kupeja un kabriolets, kas pieejami dažādos jaudas izpildījumos, XF sedans un universālis, bet markas flagmanis ir piecmetrīgais XJ sedans. Izvēlēties ir no kā, taču ne pietiekami plašai auditorijai.

Tādēļ tuvākajiem gadiem Jaguar plāno turpināt modeļu klāsta paplašināšanu, un tas tiks panākts ar neliela sedana (Audi A4 vai 3.sērijas BMW izmērā) un krosovera vai SUV palīdzību, jo, ja tirgus šādus auto pieprasa, tad tam tādi ir jāpiegādā.

Simtprocentīgas skaidrības par izlaišanas termiņiem un aptuvenām specifikācijām pagaidām vēl nav, taču kā britu izdevumam Autocar atklājis Jaguar zīmola vadītājs Adrians Holmarks, «lai kādus auto mēs arī izlaistu, tie tiks balstīti uz mūsu trim pamatvērtībām: inovācijām, dizainu un veiktspēju».

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu