Parīzē debitēs jaunie Sandero un Logan (16)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dacia

Logan joprojām tiek uzskatīts par Dacia zīmola renesanses simbolu, un astoņus gadus pēc tā atklāšanas Dacia ir gatava noņemt noslēpumainības plīvuru no jaunajām Dacia Logan un Dacia Sandero 2012.gada Parīzes auto izstādes ietvaros.

Jaunais Dacia Logan un jaunais Dacia Sandero iezīmē jaunas, vēl pašpārliecinātākas dizaina ēras sākumu Dacia modeļos.

Ārējais dizains: izteiktāka identitātes būtība

Dacia jaunā dizaina identitāte rada kvalitātes un izturības iespaidu.

Harmoniskās priekšējās daļas līnijas raksturo abus modeļus, un tās izceļ Dacia logo, kas atrodas priekšējās restes centrā. Modeļu priekšpuses dizainu vēl ekspresīvāku padara lielie lukturi un radiatora režģis.

Skatoties no malas, virsbūves paneļu izmēri apvienojumā ar spīdīgajām apdares virsmām rada robustuma iespaidu. Izvirzītākās riteņu arkas un sānu malas ir jaunā dizaina iezīmes visam modeļu klāstam.

Pievilcīgāks salona dizains

Abi jaunie modeļi aprīkoti ar jaunu ogles krāsas vai divu toņu mērinstrumentu paneli (atkarībā no modeļa un versijas), kas sevī ietver hromētas mērinstrumentu apdares un īpaši funkcionālas jaunākās paaudzes kontroles sistēmas.

Ventilācijas sistēmas deflektoriem, logo uz stūres un ātrumpārslēga galviņai izvēlēta hromēta apdare, tiesa, tā ir atkarīga no aprīkojuma līmeņa.

Īpaša uzmanība veltīta arī kvalitatīva iespaida radīšanai, izvēloties kvalitatīvākos salona apdares materiālus.

Lai iegūtu zīmola klientu uzticību, Dacia automašīnas veidotas tā, lai tās būtu uzticamas ilgtermiņā. Tāpat kā cietiem Dacia modeļiem, arī jaunais Logan un jaunais Sandero tiks piedāvāts ar trīs gadu vai 100 000 kilometru nobraukuma garantiju.

Komentāri (16)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu