Tiesa aizliedz publicēt hercogienes Ketrīnas kailfoto (57)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Francijas tiesa otrdien aizliegusi jebkādu tālāku pārpublicēšanu skandalozajām fotogrāfijām, kurās Kembridžas hercogiene Ketrīna redzama kailām krūtīm, ziņo BBC. Fotogrāfijas tapušas, kad Ketrīna ar vīru, princi Viljamu atpūtās karaliskajā īpašumā Francijā. Privātmājas terasē Ketrīna sauļojās kailām krūtīm, un šo brīdi fotogrāfijās iemūžināja Francijas bulvārpreses «Closer» fotogrāfs.

Neskatoties uz karaļnama lūgumiem, «Closer» bildes tomēr publicēja. Tās vēlāk pārpublicēja arī bijušajam Itālijas premjeram un mediju magnātam Silvio Berluskoni piederošs izdevums.

Tiesas lēmums paredz, ka «Closer» tuvāko 24 stundu laikā karaliskā pāra pārstāvjiem jānodod fotogrāfiju oriģināli.

Tiesa arī lēma, ka «Closer» būs jāmaksā 10 000 eiro liels sods, ja aizliegums bildes pārpublicēt tiks pārkāpts vai tās tiks nodotas tālāk.

Jau ziņots, ka Francijā pēc karaļnama sūdzības saņemšanas sākta kriminālizmeklēšana, un izmeklētāji patlaban vērtē, vai vainīgajām personām būtu jāizvirza kriminālapsūdzības.

Komentāri (57)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu