Ilgi gaidītais H&M ver durvis Rīgā! (83)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Beidzot arī Latvijā savas durvis ver Eiropā tik populārais apģērbu veikals «H&M». Jau ilgus gadus tika runāts un spriests par šā populārā zīmola neesamību Rīgā, un beidzot šis daudzu sapnis ir piepildījies - jau no sestdienas, 15. septembra, ikviens varēs doties iepirkties «Galerijā Centrs» esošajā trīs stāvu veikalā, bet no 29.septembra tirdzniecības parkā «Alfa».

Zviedrijas apģērbu mazumtirdzniecības kompānijas «Hennes and Mauritz» (H&M) pirmo veikalu Rīgā atklāja svinīgi - bija izritināts gan sarkanais paklājs, gan baudīt varēja izsmalcinātas uzkodas un šampanieti. Veikalu pirmie apskatīt varēja masu mediju pārstāvji un sabiedrībā prominentas personas. Kā novēroja TVNET, apmeklētāju interese bija ļoti liela -

viesu vidū tika manītas arī personas, kuras nu nekādi nesaistās ar kārtējā apģērbu veikala burziņu.

Kā atzina vairums, šie patiešām ir ilgi gaidīti svētki!

"H&M" apmeklētāju vidū arī žurnāliste Elita Veidemane un mūziķis Aivars Brīze
"H&M" apmeklētāju vidū arī žurnāliste Elita Veidemane un mūziķis Aivars Brīze Foto: Felīcija Vērzemniece/TVNET
"H&M" stilīgās apmeklētājas
"H&M" stilīgās apmeklētājas Foto: Felīcija Vērzemniece/TVNET

«H&M» trijos stāvos apģērbi izvietoti pārskatāmi un katra īpaši izceļamā kolekcija noformēta gaumīgi un ar izdomu. Apģērbu stila klāsts ir plašs - gan elegantā stila piekritējas sev atradīs smalku kostīmu, gan romantiskā stila valkātājas sev kārtējo cakaino blūzi, gan arī sportiskā stila piekritējas jutīsies gandarītas, atrodot saviem treniņiem daudzveidīgu apģērbu.

H&M ir kļuvis par stila novatoru un nemitīgi pierāda, ka dizains nav atkarīgs no cenas.
Arī skaidas matos var izskatīties labi!
Arī skaidas matos var izskatīties labi! Foto: Felīcija Vērzemniece/TVNET

Kāda veikala apmeklētāja: «Esmu patīkami pārsteigta, ka šeit ir tik gaumīgi un daudzveidīgi sporta apģērbi. Un cenas ir ļoti iepriecinošas, jo Latvijā kvalitatīvu sporta apģērbu var iegādāties tikai ar konkrētu zīmolu, kas nemaksā lēti, - te ir vairāk iespēju!»

Tāpat kā TVNET atzina vairums apmeklētāju, «H&M» viņi gaidījuši Latvijā tieši bērnu apģērba dēļ. «Iepriekš H&M bērniem ļoti daudz sūtīju no Vācijas, Lielbritānijas. Tā kā esmu dēla māmiņa, bieži biju Latvijā saskārusies ar problēmu, ka puikām apģērba ziņā izvēle ir dikti niecīga. Tagad priecājos, ka bērnu stendā karājas interesantas vestītes, stilīgas hūtītes, krāsaini džemperīši!» priecājas «H&M» apmeklētāja, kura bija ieradusies kopā ar savu dēliņu.

Foto: Felīcija Vērzemniece/TVNET
Foto: Felīcija Vērzemniece/TVNET

Arī vīrieši savā nodaļā raduši iespēju sameklēt ko oriģinālāku un stilīgāku: «Ir labi! Foršs ir vīriešu apakšveļas stends, patīk aksesuāru nodaļa. Un galvenais, ka tas viss ir atsevišķā stāvā, kur mierīgi var apskatīt preci, kamēr sieva ņemas pa apakšējiem stāviem!»


Šoruden H&M «seja un balss» visā pasaulē būs stila ikona un populārā dziedātāja Lana del Reja (Lana del Rey).

Kolekcijā uzsvars likts uz apģērbiem maigu pasteļtoņu gammā - adītiem angoras džemperiem, piegulošām kleitām, minisvārkiem un apdrukātiem legingiem.

Foto: Felīcija Vērzemniece/TVNET

Atvēršanas dienā pirmie desmit rindā stāvošie klienti dāvanā saņems H&M dāvanu karti Ls 100 vērtībā, bet nākamie 300 - dāvanu karti Ls 15 vērtībā. Turklāt pirmajiem 100 viesiem rindā tiks pasniegta ekskluzīva rokassprādze. H&M atvēršanas svinībām turpinoties sestdien un svētdien, ikvienam pircējam par pirkumu Ls 25 vērtībā tiks piešķirta Ls 5 atlaide. Vēl vairāk - pēc norēķināšanās par pirkumu pircējus pie kases gaidīs īpaša pārsteiguma dāvana.

Komentāri (83)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu