«H&M» 15.septembrī atver savu pirmo veikalu Latvijā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

H&M Hennes & Mauritz - pieejamu modes trendu, stilīgu lietu un kvalitatīvu ikdienas apģērbu autoritāte atver savu pirmo veikalu Latvijā. 15.septembrī plkst. 11.00 tirdzniecības centrā «Galerija Centrs» tiks atklāti aptuveni 2000 m2 modes.

«Pircēji Latvijā jau daudzus gadus ir gaidījuši ierodamies H&M, un nu beidzot varam teikt, ka esam klāt,» stāsta Marika Pīko (Marika Pyykkö), H&M vadītāja Somijas un Latvijas reģionā. «Piedāvājot augstās modes preces par pieejamu cenu, H&M grib iedvesmot Latvijas stilīgos pircējus veidot savus personīgos modes noteikumus.» Viņa piebilst: «Mēs ļoti lepojamies ar jaunajiem H&M darbiniekiem - mēs esam atraduši brīnišķīgu veikala komandu!»

Pirmajā H&M veikalā būs pieejami modīgi un stilīgi apģērbi visai ģimenei, ieskaitot augstās modes must-have sievietēm, vīriešiem, pusaudžiem un bērniem. H&M ir kļuvis par stila novatoru un nemitīgi pierāda, ka dizains nav atkarīgs no cenas.

Šoruden H&M «seja un balss» visā pasaulē būs stila ikona un populārā dziedātāja Lana del Reja (Lana del Rey).

Kolekcijā uzsvars likts uz apģērbiem maigu pasteļtoņu gammā - adītiem angoras džemperiem, piegulošām kleitām, minisvārkiem un apdrukātiem legingiem.

Atvēršanas dienā pirmie desmit rindā stāvošie klienti dāvanā saņems H&M dāvanu karti Ls 100 vērtībā, bet nākamie 300 - dāvanu karti Ls 15 vērtībā. Turklāt pirmajiem 100 viesiem rindā tiks pasniegta ekskluzīva rokassprādze. H&M atvēršanas svinībām turpinoties sestdien un svētdien, ikvienam pircējam par pirkumu Ls 25 vērtībā tiks piešķirta Ls 5 atlaide. Vēl vairāk - pēc norēķināšanās par pirkumu pircējus pie kases gaidīs īpaša pārsteiguma dāvana.

Jaunais H&M veikals atradīsies tirdzniecības centrā «Galerija Centrs», Audēju ielā 16, Rīgā, LV-1050, ar ieeju no Vaļņu ielas. Veikala darba laiks - no plkst. 10.00 līdz 21.00.

H&M tīkla paplašināšanās turpināsies ar otra starptautiskā modes veikala atvēršanu 29.septembrī tirdzniecības parkā «Alfa».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu