Citroen DS3 ar nolaižamu jumtu (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Citroen

Parīzes auto izstādē septembra nogalē Citroen prezentēs mazās klases modeļa DS3 versiju, kas nodēvēta par kabrioletu.

Lai gan auto tiek skaļi saukts par Cabrio, tas patiesībā ir automobilis ar milzīgu lūku – atbīdāmu jumta centrālo daļu, kas izgatavota no mīksta materiāla. Tādējādi no kabrioleta šeit ir tikpat daudz kā viltotajā zaķī no zaķa, tomēr ir arī savas priekšrocības, proti, kamēr tradicionālie mūsdienu kabrioleti jumtu parasti var nolaist, braucot ne ātrāk par 30, 40 kilometriem stundā, ar DS3 Cabrio pārsegu droši var operēt pat šosejas ātrumā (darbojas līdz 120 km/h).

DS3 Cabrio ir 3,95 metrus garš, 1,71 metru plats un 1,46 metrus augsts. Citroen norāda, ka šis ir vienīgais piecvietīgais auto šajā klasē un tam ir arī lielākais bagāžnieks starp konkurentiem. Tā tilpums ir 245 litri.

Virsbūves proporcijas ir saglabātas nemainīgas, un būtībā kabriolets un mazais hečbeks atšķiras tikai niansēs. Salonā tie ir apdares materiāli un interjera akcenti, bet ārējā dizainā – LED aizmugurējo lukturu bloki ar 31 LED lampiņu, kas nodrošina atšķirīgas grafikas spīdējumu naktī un bremzēšanas laikā.

Par motorizācijas opcijām oficiālajā preses relīzē informācijas nekādas nav, taču domājams, ka dzinēju palete būtiski neatšķiras no hečbeka un sastāv no benzīna un dīzeļdzinējiem, kas attiecīgi nosedz jaudas spektru no 70 līdz 150 ZS.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu