Alfa Romeo 4C debitēs ātrāk nekā plānots (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Alfa Romeo mazā kupeja, kas veidota no pērn Ženēvā prezentētā konceptauto ar identisku nosaukumu, sērijveida auto formu varētu iegūt jau nākamā gada vasarā, nevis tikai 2014. gada sākumā, kā plānots iepriekš.

Neoficiāla informācija liecina, ka 4C, kura virsbūve izgatavota no oglekļa šķiedras, svērs tikai 850 kilogramus un cita starpā iegūs 1,75 litru turbo motoru ar 300 zirgspēku jaudu, vēsta Autocar. Šo pašu motoru, tikai ar zemāku jaudu, vēlāk plānots piedāvāt arī citos FIAT grupas automobiļos, ieskaitot Lancia, kā arī FIAT piederošā Chrysler koncerna izstrādājumos Dodge, Jeep un Chrysler.

FIAT vadītājs Serdžio Markione pagājušajā nedēļā pauda vēlmi izlaist lieljaudas Dodge Dart SRT modeli, un arī šim kompaktajam auto 300 zirgspēku motors būtu tieši laikā.

Tāpat Autocar vēsta, ka uz priekšu virzās arī Alfa Romeo 159 aizstājēja, modeļa Giulia izstrāde. Šis auto līdz ar 4C kupeju būs svarīgi atbalsta punkti, itāļu zīmolam atgriežoties nozīmīgajā ASV tirgū. Tas tiks ražots gan rūpnīcā Ziemeļamerikā, gan Eiropā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu