Inchcape nostiprina pozīcijas Latvijas auto tirgū

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pasaulē vadošā auto mazumtirdzniecības uzņēmuma «Inchcape» grupas pārstāvji Latvijā maina nosaukumu, nostiprinot pozīcijas auto tirgū. Saloni «Inchcape BM Auto» un «Inchcape Motors Latvia» turpmāk zem viena karoga pārstāvēs 8 pasaulē populāru auto zīmolus: ALPINA, BMW, BMW motocikli, Ford, Jaguar, Range Rover, Land Rover, Mazda un MINI, piedāvājot visplašākā auto segmenta klāstu Latvijā. Par godu svinīgajam notikumam, «Inchcape» visa gada garumā klientiem piedāvās īpašus servisa pakalpojumus.

• «Inchcape»grupai Latvijā jauns nosaukums

• 8 pasaulē spēcīgi auto zīmoli zem viena karoga

• Pārklāj vairāk nekā 1/5 «Luxury and Top end» auto tirgus daļas

• Mērķis kļūt par kvalitatīvākā servisa pakalpojumu sniedzēju Latvijā

Lielbritānijā bāzētais uzņēmums Latvijā darbojas kopš 2005. gada, kad kļuva par zīmolu Mazda un Jaguar oficiālo pārstāvi, savukārt 2007. gadā iegādājās uzņēmumus «Baltic Motors» un «BM Auto». Septiņu gadu laikā «Inchcape» grupa pierādījusi sevi kā uzticamu sadarbības partneri un bijusi viens no tirgus un inovāciju līderiem. Piemēram, šī gada pirmajos mēnešos «Inchcape» tirgus daļa Latvijā «Luxury and Top end» auto segmentā sasniedz jau 21,9%.

«Inchcape» vizītkarte ir augstākās kvalitātes klientu apkalpošana, ko nosaka stingri iekšējie uzņēmuma standarti. Piemēram, stāvvietā vienmēr ir brīva vieta, kur novietot automašīnu, savukārt salonā klientam nav jāgaida desmitiem minūšu rindā ar numuriņu - cienot klienta laiku, salona darbinieks būs klienta rīcībā minūtes laikā. Grupas pārstāvētajos salonos ir pieejama bezmaksas kafija, atpūtas stūrīši, bezvadu internets, spēļu konsoles, televizors, ūdens un citi bonusi.

«Mūsu prioritāte vienmēr ir bijusi klients, un arī šo svinīgo notikumu vēlamies svinēt kopā! Tāpēc visa gada garumā piedāvāsim īpašas cenas dažādiem servisa pakalpojumiem un ar pārsteigumiem lutināsim arī salona apmeklētājus. Mūsu serviss vienmēr bijis augstā līmenī un šobrīd piestrādāsim jo īpaši, lai kļūtu par kvalitatīvākā servisa sniedzējiem Latvijā, » saka Andris Kulbergs, «Inchcape» Grupas vadītājs Latvijā.

„Inchcape” grupa Latvijā pirmoreiz Baltijā prezentē  jauno 6. sērijas BMW Gran Coupe.
„Inchcape” grupa Latvijā pirmoreiz Baltijā prezentē jauno 6. sērijas BMW Gran Coupe. Foto: Publicitātes foto

Kā vienu no apliecinājumiem solījumam būt par saviem klientiem draudzīgāko auto servisu «Inchcape» grupa Latvijā piedāvā unikālu akciju, kas iepriecinās ne tikai jau esošos klientus, bet visus šoferus, kuru īpašumā ir kāds no uzņēmuma pārstāvēto zīmolu auto. Visa gada garumā abos salonos tiek nodrošināta bezmaksas auto vizuālā apskate! Lai uzzinātu par citām «Inchcape» akcijām, sekojiet līdzi jaunumiem visa gada garumā.

«Nosaukuma maiņa nenozīmē tikai izkārtnes nomainīšanu – mēs to uztveram kā izaicinājumu kļūt vēl labākiem, vēl kvalitatīvākiem, vēl inovatīvākiem! Apvienojot visus «Inchcape» grupas Latvijā pārstāvētos Premium zīmolus zem viena jumta, esam kļuvuši par lielāko Premium auto salonu Baltijā un šis ir tikai sākums!» saka «Inchcape BM Auto» vadītājs Ivars Norvelis.

Gadskārtēja tradīcija Latvijā – «Inchcape» Lielais testa brauciens, kurā ikviens interesents var izbaudīt jaunākos grupas pārstāvētos auto un parūpēties par savu automašīnu!

Plašāka informācija par uzņēmuma jaunumiem un testa braucieniem: www.inchcape.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu