Atmasko mītus par atslodzes dienām (9)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Atslodzes diena tā nav badošanās un tā arī nav viena produkta ēšana vairākas dienas pēc kārtas! Atslodze tavam organismam vajadzīga pēc milzīgām pārēšanās ballītēm vai arī tad, ja cīnies ar lieko svaru!

Klasiski atslodzes dienas ir dienas, kurās ēd tikai viena veida produktus. Var izvēlēties kefīru, dārzeņus, ogas. Lolita Neimane gan novērojusi, ka atslodzes dienās vienmēr kā likums, gribas ēst tieši to, kas tajā dienā ir liegts, tādēļ viņa ar šādu uztura veidošanu neiesaka aizrauties.

Atslodzes dienas labi ievērot pēc jubilejām vai svētkiem, kad bijis bagātīgs pārtikas galds un sanācis pārēsties. Bet citādāk – mēģini arī ikdienā ēst veselīgi, tad atslodzes dienas nebūs vajadzīgas.

Izņēmums ir tie cilvēki, kuri cīnās ar lieko svaru. Ja nepalīdz diētas, jo, nemainot ēšanas paradumus, svars vienmēr atgriežas ar uzviju, tad reizi nedēļā vari ievērot atslodzes dienas. Var pat reizi nedēļā neēst neko – tikai dzert ļoti daudz ūdens, tēju un, ja grib, arī kafiju.

Uzturvielu deficīts tik īsā laikā neveidosies! Toties šāds dzīvesveids tev palīdzēs atbrīvoties no liekajiem kilogramiem! Vien ar nosacījumu, ka nākamajā dienā pēc atslodzes ēdīsi ar mēru, nevis visu, kas pagadās pa rokai!

Esi kādreiz ievērojusi atslodzes dienas? Kādi ir tavi panākumi? Ieteikumi citām?

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu