„Māmiņu kluba” jaunumi šajā sezonā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sākot jauno televīzijas sezonu, raidījums „Māmiņu klubs” priecēs savus skatītājus – jaunos vecākus un visus tos, kas iesaistījušies bērnu audzināšanā un aprūpē!

Raidījuma vadītāja Santa Didžus ir atpūtusies, un mazais Rūdolfs mammu palaidis uz jaunās sezonas filmēšanu. Santu biežāk redzēsim, viesojoties pie "Māmiņu kluba" ģimenēm, bet TV raidījuma redaktore Kristīne Virsnīte izstrādājusi daudz jaunu rubriku vecāku iemīļotā raidījuma saturā!

Kristīne Virsnīte stāsta:

Tapusi jauna un interesanta sižetu sērija jaunajiem vecākiem, kuru esam nodēvējuši par „Mīlošo vecāku klubu”. Šajos sižetos mēs stāstīsim par emocionālo piesaisti starp bērniņu un viņa vecākiem, par sajūtām, kas mūs saista. Uzzināsim, kā mēs ar savu mazuli varam veidot vēl dvēseliskāku saikni un kurā brīdī bērnam ir jākļūst patstāvīgam.

Bērnu audzināšanā vēl joprojām valda daudzu teoriju un viedokļu sadursme, bet pa vidu tam visam – mazais bērns! Tikai no vecāku mīlestības ir atkarīgs, par kādu personību mazais ķipars izveidosies! Tāpēc Māmiņu klubs veido “Mīlošo vecāku klubu”, lai ar Latvijā atzītāko psihologu un bērnu attīstības ekspertu palīdzību sniegtu noderīgus padomus, kā vecākiem savus bērnus mīlēt vēl vairāk un tikt galā ar ikdienas pārbaudījumiem.

"Māmiņu klubā" sekosim līdzi arī gaidību laikam un dzemdībām. Jaunajā sezonā redzēsim, kā piedzimst bērniņš, kā māmiņai un tētim sagatavoties dzemdībām tā, lai viss noritētu veiksmīgi!

Māmiņu klubā šogad ir jau vairāk nekā 50 000 mammu no visas Latvijas! Ieskatīsimies viņu dzīvē un dosimies kopīgās pastaigās! Iniciatīva “Māmiņu Kluba aktīvās māmiņas” palīdzēs pulcēties jaunajām māmiņām, iesaistīties klubā un pastāstīt, kā sokas ģimenēm ar bērniem visā Latvijā!

Pirmajā sezonas raidījumā

Pirmajā jaunās sezonas raidījumā 22. augustā stāstīsim par tik ļoti aktuālo tematu – mans bērns kļūst par bērnudārznieku. Noskaidrosim, kāda ir situācija ar iespēju tikt valsts bērnu dārzā Rīgā, cik bērniņu stāv nebeidzamajā rindā un kā mazajam palīdzēt adaptēties jaunajā vidē, ja šis rudens viņa dzīvē ienesīs lielas pārmaiņas – iespēju mācīties bērnudārzā.

Māmiņu klubs izdod savas filmas!

Māmiņu klubs sagatavojis ne tikai jaunos raidījumus TV sezonai, bet vasarā tapušas arī pašiem savas oriģinālfilmas!

Māmiņu klubā arī vasarā ir notikusi aktīva darbība, un līdz ar jaunās sezonas sākumu mēs izdosim 2 jaunus DVD. Visi topošie vecāki beidzot vienuviet varēs skatīt filmiņas par gatavošanos dzemdībām, apmeklējot dzemdību sagatavošanas kursus. Uzzināt visu nepieciešamo informāciju par dabīgām dzemdībām un ķeizargriezienu, kā arī par atsāpināšanas metodēm dzemdībās un dzemdību palīglīdzekļiem. Savukārt otrs DVD top kopā ar Māmiņu kluba atklāto interneta portālu www.sieviesuklubs.lv un būs jauka rokasgrāmata sievietei skaistuma pasaulē. To skatoties, varēsim uzzināt, kā pareizi kopt  sejas ādu, kā veidot frizūras īsiem un gariem matiem, kā uzklāt dienas grimu un rūpēties par sava ķermeņa tvirtumu. Arī  televīzijas raidījumos „Māmiņu klubs” redzēsim video fragmentus no jaunajām Māmiņu kluba filmām!

Sekojiet līdzi TV3 un www.maminuklubs.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu