Auto nedienas Purvciemā (19)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šorīt Rīgā, Nīcgales ielā 21, ielūzis asfalts un bedrē iegāzusies kāda vieglā automašīna; cilvēki nav cietuši, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Preses un sabiedrisko attiecību nodaļas pārstāve Inese Veisa.

Pievienota 3.-5.rindkopa

No bedres bija redzama vien automašīnas aizmugurējā daļa, sacīja Veisa.

Kā atzina SIA "Rīgas ūdens" sabiedrisko attiecību speciāliste Signe Dreijere, Nīcgales ielā plīsis 30 centimetru diametra ūdensvads, kas arī radījis izskalojumu. Pēc viņas rīcībā esošās informācijas, asfalts ielūzis kādā stāvlaukumā. Remontdarbu laikā apkārtējām mājām varētu nebūt ūdens. Ap plkst.10.30 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta VUGD ir izdevies izcelt bedrē ielūzušo automašīnu. No tās pašas bedres izcelts arī apgaismes stabs.

AS "If P&C Insurance" jeb "If apdrošināšana" paredzējusi izmaksāt atlīdzību līdzvērtīgas automašīnas iegādei šodien Rīgā, Nīcgales ielā, asfaltā ielūzušās automašīnas īpašniekam.

Kā informēja "If apdrošināšanas" komunikāciju vadītāja Daiga Bluķe, šodien apdrošinātājs ir saņēmis atlīdzības pieteikumu no klienta un saskaņā ar KASKO apdrošināšanas noteikumiem ar klienta auto notikušais negadījums ir kvalificējams kā avārija "cita neparedzēta, ārēja spēka, piemēram, krītoša koka, lāsteku, u.c. priekšmetu, sniega vai zemes nogruvuma, vētras, plūdu, u.tml., iedarbības rezultātā".

"Mūsu klientam pienākas zaudējumu atlīdzība, un radušies zaudējumi viņam arī tiks segti," sola apdrošinātājs.

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu