Aktieris Bulis palīdz iestādīt kartupeļus pensionārei (19)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Labi darbi sasilda!

Sociālais projekts «Labi darbi sasilda» piesaista arvien vairāk uzmanības. Uz aicinājumu palīdzēt atsaucies arī aktieris un rakstnieks Andris Bulis.

Lai arī Andris ir aizņemts darbos ar monoizrādi «Lidojums», tomēr viņš spēja izbrīvēt dienu, lai dotos palīgā Birutas kundzei no Mežotnes. Birutas māja atrodas ainaviskā Zemgales līdzenumā, kur otrpus Mēmeles krastam paveras skats uz Bauskas pili.

Foto: Labi darbi sasilda!

Katru gadu nelielā piemājas dārziņā Biruta iestāda kartupeļus un saimniekošanā lielu palīdzību sniedz draudzene Vilma, tomēr divatā darbi neiet tik raiti, kā gribētos, jo vecums un veselība liek sevi manīt. Andris ar palīgiem iespēja ne vien apstādīt nelielo zemesgabalu, bet arī apgriezt nokaltušos zarus ābelēm un lielajam ozolam pie mājas.

Foto: Labi darbi sasilda!
«Brīdī, kad man piedāvāja piedalīties šajā projektā, man nebija šaubu, vai gribu, vajadzēja atrast tikai laiku... Labiem darbiem vienmēr vajag atrast laiku!»

pārliecināts ir aktieris. «Pēc darbiņiem braucot domāju, ka mēs nekad nevaram zināt, kad kāds, lai mums palīdzētu, atcels kaut ko savu. Mums ir jānovērtē tas, ka mēs varam palīdzēt, un beigās sadzirdēt «Paldies jums, jaunie cilvēki!» Ir vērts ieklausīties šajos vārdos, un jāapzinās, ka arī mēs reiz nebūsim jauni,» par padarītajiem darbiem sacīja Andris. Pēc paveiktā darba saimniece sirsnīgi pateicās, un, tā kā viņai tuvojas apaļa jubileja, Andris uzdāvināja savu dzejoļu krājumu ar laba vēlējumiem.

Foto: Labi darbi sasilda!

TVNET un «Junkers» projekts «Labi darbi sasilda!» ir sociāla palīdzība pavasara darbos cilvēkiem, kuri vecuma, slimības, vai invaliditātes dēļ paši nespēj paveikt visus piemājas darbus. Sadarbībā ar sociālajiem dienestiem un pašvaldībām ir apkopoti vairāki desmiti cilvēku un darbu visā Latvijā.

Aicinām arī jūs apmeklēt projekta mājas lapu dzivosilti.lv un palīdzības kartē atrast jums tuvumā esošu cilvēku, kuram nepieciešama palīdzība. Tā ir lieliska iespēja izrauties no pilsētas, apceļot laukus un palīdzēt tiem, kuriem nav kam lūgt palīdzību.

Izvēlies, kam Tu dosies palīgā!

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu