TVNET dāvā naudu mācībām! Atsaucies! (17)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Mūsu vidū ir daudz talantīgu bērnu, tomēr nereti viņu mācīšanās iespējas un zinātkāri nobremzē viens teikums: “Mums tam vairs nepietiek naudas!” Mēs, TVNET, tāpat kā pagājušo gadu vēlamies atbalstīt mazo censoņu ģimenes, dāvājot atbalstu mācību līdzekļu iegādei.

Pagājušajā gadā mūsu aicinājumam atsaucās ļoti daudz ģimenes, bet, tā kā sniegt atbalstu visiem diemžēl nebija iespējams, mēs izvēlējāmies bērniņus, kuru talanta attīstībai palīdzība bija nepieciešama visvairāk. Centīgos un talantīgos bērnus pieteica ne vien vecāki, māsas un brāļi, bet arī skolotājas, pulciņu vadītāji un pat kaimiņi.

Sirdi silda fakts, ka arī līdzās dzīvojošus cilvēkus, kuriem tas nav pašu bērns, iejūtība un palīdzēt griba rosināja atsūtīt mums pieteikumu.

Sūtīts tika ne vien ģimenes finansiālās situācijas apraksts, bet arī fotogrāfijas, kurās redzams bērna talants un mācīties griba. Tik liela bija vēlme, lai tiktu izvēlēts konkrētais bērniņš, ka skolotājas mums sūtīja bērnu liecības, kuras uzskatāmi atklāja mazā centnieka labās sekmes.

Foto: flickr.com/david.nikonvscanon
Paldies visiem par šo rūpību un gribu palīdzēt – jo, kā zinām, pasaulei sadodoties rokās, varam veikt daudz labu lietu!

Arī šogad TVNET vēlas palīdzēt, sniedzot atbalstu 54 bērniem – katrs 100 latu vērtībā varēs iegādāties visu nepieciešamo skolai grāmatnīcā “Zvaigzne ABC”.

Tāpēc neesi vienaldzīgs un raksti mums par kādu tev līdzās esošu talantīgu bērnu, kam ļoti būtu nepieciešams šāds atbalsts. Akcijā aicinām iesaistīties vecākus, draugus, kaimiņus, skolotājus un citus tuvus cilvēkus, kas par talantīgo bērnu pratīs pastāstīt vislabāk. Pieteikumā lūdzam pastāstīt par konkrētā bērniņa talantu, pamatojot, kāpēc tieši viņam ir nepieciešama mūsu palīdzība. Vēlama arī fotogrāfija, kurā redzam bērna talanta, zinātkāres un mācīties gribas atspoguļojumu.

Lūdzam noteikti arī norādīt:

  • bērna vecumu, mācību iestādes nosaukumu un klasi, kurā bērns mācīsies;

  • lietu sarakstu, kas nepieciešamas skolas gaitu sākšanai (grāmatas, rakstāmpiederumi, darba burtnīcas, skolas soma, penālis – lietas, kuras ir iegādājamas grāmatnīcā un kancelejas preču nodaļā);

  • kā tiks izlietoti ietaupījumi uz skolas preču rēķina (kā tas palīdzēs attīstīt bērna talantu);

  • kontaktinformāciju (adresi, tālruņa numuru, mācību iestādes adresi);

  • TVNET patur tiesības arī publicēt iesūtītos materiālus anonīmi, kā arī informācijas pārbaudīšanas vajadzības gadījumā apciemot bērnus.

Pieteikumus sūtīt uz 108talanti@tvnet.lv vai pa pastu TVNET redakcija, Brīvības gatve 214m.

Pieteikumus gaidām līdz 17. augustam!

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu