Cadillac gatavojas milzu sedana izlaišanai (34)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

General Motors koncerns ir sācis jaunas Cadillac zīmola automobiļiem paredzētas klasiskās piedziņas platformas izstrādi.

Jaunā platforma tiks dēvēta par Omega un nomainīs līdzšinējo Sigma platformu, kas veido modeļu CTS, SRX un STS bāzi, turklāt tiks izmantota arī jauna flagmaņa ražošanā. Motor.ru, atsaucoties uz izdevumu Car and Driver, vēsta, ka tas būs sedans ar iespaidīgiem gabarītiem - garuma ziņā tas par turpat pieciem centimetriem pārspēšot 7.sērijas BMW ar garo riteņu bāzi (5257 milimetri pret 5212 milimetriem).

Foto: General Motors

Sākotnējā informācija liecina, ka pats lielākais Cadillac pārdošanā varētu nonākt divu gadu laikā, tiesa, zaļo gaismu General Motors vadība šāda lainera ražošanai vēl nav devusi. Lai gan laika pārdomām bosiem ir bijis diezgan daudz - izmēros iespaidīgu konceptauto Sixteen, kurš tiek uzskatīts par sērijveida modeļa iespējamo paraugu, Deroitas auto izstādē Cadillac parādīja jau 2003. gadā.

Kas zina, ja Cadillac produktu plānotāji lems par labu milzu sedanam, varbūt cerības stariņš uzspīdēs arī izmēros prāvam kabrioletam, kas izskatīga konceptauto Ciel (skatīt galeriju) veidolā ir apceļojis virkni izstāžu visā pasaulē.

Komentāri (34)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu