Kā slavenības taupa naudu (36)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Daudzas sievietes acīmredzot domā, ka Holivudas zvaigznes to vien dara, kā tērē savus milzu honorārus pa labi un pa kreisi. Patiesībā zvaigznes arī ekonomē un pelna naudu iztikai nevis ar pozēšanu fotokamerai un staigāšanu pa sarkano paklāju, bet gan ieguldot pamatīgu darbu. Dažas slavenības, piemēram, Dženifera Anistone, naudu ietaupa, atsakoties no pūdera un vaigu sārtuma, kas ādas stāvokli nevis uzlabo, bet gan pasliktina.

Foto: AP/ScanPix

Vissaprātīgāk šajā jautājumā rīkojas Anna Hetaveja – viņa naudu ietaupa uz dāvanām. Kādā intervijā aktrise atzinusies, ka saviem draugiem un kolēģiem pērk dāvanas, kas nemaksā vairāk par 50 ASV dolāriem. Tas viņai kļuvis par likumu. Starp citu, lai iegādātos labu dāvanu, pēc aktrises domām, tam nav nepieciešami milzu līdzekļi - pats galvenais ir pareiza izvēle.

Foto: AP/ScanPix
Foto: AFP/LETA
Foto: Reuters/Scanpix

Arī pusaudži kādreiz kļūst par pieaugušām meitenēm un sāk pieņemt pareizos lēmumus: piemēram, 27 gadus vecā Avrila Lavinja nekaunas valkāt «second hand» apģērbu - ne ikdienā, ne arī uz skatuves. Turklāt Avrila nebūt neslēpj savu neparasto aizraušanos, bet pat ar to lepojas.

Stilīgi izskatīties var arī vecos džinsos, ja to atļauj augums.

Un tā vietā, lai veikalos meklētu apģērbu, kas atbilst pēdējām modes tendencēm, labāk naudu tērēt sportam un veselīgam apģērbam, uzskata Lavinja. Starp citu, «second hand» veikalos var iegādāties arī pasaulslavenu dizaineru radītu apģērbu. Protams, ja vien zina, kur to meklēt.

Komentāri (36)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu