Pastāsti par savu pirmo auto (7)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com

Akcija, kuras laikā TVNET lasītāji var iesūtīt stāstu par savu pirmo auto, turpinās vēl nedēļu. Pēc tam jau rīkosim balsošanu, kurā noskaidrosim to autobraucēju, kurš tiks pie vērtīgas balvas.

Noteikumi nav mainījušies - jāpastāsta (rakstiskā formā) par savu auto, par to, kādēļ iegādāts tieši tāds, nevis kāds cits, kāda bijusi pieredze lietošanas laikā, kādus pārsteigumus, gan labus, gan ne pārāk labus tas sagādājis. Rakstiņam būtu vēlams pievienot arī kādu foto, lai vēlāk balsošanas procesā būtu vieglāk atdot savu balsi par auto.

Stāstu par savu pirmo auto sūti uz auto@tvnet.lv , un nav svarīgi, kāda ir auto marka, cik ilgi tas kalpojis vai cik niķīgs bijis - galvenais, lai tas ir tavs pirmais auto ar tehniskajā pasē iedrukātu tavu vārdu.

Atlīdzība divu labāko aprakstu autoriem paliek nemainīga - divu visvairāk balsis saņēmušo automobiļu saimnieki iegūs dāvanu kartes 60 latu vērtībā no www.autoaprupe.lv salona tīrīšanai vai virsbūves pulēšanai.

P.S. Resursos pievienoju saiti uz Autoaprupe.lv, kā arī sadaļu Mans pirmais auto, kurā publicēti līdz šim iesūtītie stāsti.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu