Ulmanis neatklāj, vai gatavojas startēt vēlēšanās (25)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par šodien nodibinātās partiju apvienības "Par labu Latviju" valdes priekšsēdētāju kļuvušais bijušais Valsts prezidents Guntis Ulmanis neatklāj, vai pats gatavojas startēt rudenī gaidāmajās Saeimas vēlēšanās, kā arī pretendēt uz atkārtotu ievēlēšanu Valsts prezidenta amatā.

Preses konferencē pēc politiskās apvienības "Par labu Latviju" dibināšanas Ulmanis neatcerējās arī, kurš konkrēti viņu pirms mēneša ir uzrunājis uzņemties apvienības valdes priekšsēdētāja pienākumus. Piekrist šim amatam Ulmani esot uzrunājusi sirdsapziņa un vēlēšanās darīt labu Latvijai, ko nevarot paveikt tikai ar presei sniegtiem gudriem padomiem un komentāriem.

Ulmanis noliedza žurnālistu pieļāvumu, ka jaunā apvienība tikai izmanto viņu kā "karogu".

Ulmanis apgalvoja, ka viņu ar Tautas partijas priekšsēdētāju Andri Šķēli un LPP/LC līderi Aināru Šleseru nevieno nekādas kopīgas intereses, tikšanās reizēs esot pārrunāti tikai politiski jautājumi un ieceres strādāt Latvijas labā.

Apvienību "Par labu Latviju" veido Tautas partija, LPP/LC, politiskā apvienība "Ogres novadam", partija "Latgales tauta", partija "Vienota Rēzekne". Kustība "Par labu Latviju" un jaunizveidotā partiju apvienība "Par labu Latviju" parakstīja arī sadarbības memorandu, kuram kā pieaicinātā persona pievienojās arī partija "Jaunlatvija", kas par dalību jaunajā apvienībā vēl nav lēmusi kongresā.

Komentāri (25)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu