Par gada sievieti atzīt Šerilu Koulu (17)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Sieviešu žurnāla "Glamour" lasītājas par gada sievieti atzinušas britu popmūzikas zvaigzni Šerilu Koulu.

Jau septīto gadu pēc kārtas balvas tiek piešķirtas, lai izteiktu atzinību sievietēm, kas strādā televīzijā, radio, kino, teātri, mūzikā, nodarbojas ar sportu un uzņēmējdarbību.

Televīzijas balvas Londonā notikušajā ceremonijā saņēma BBC šova "The One Show" vadītāja Kristīna Blīklija, kas atzīta par gada televīzijas raidījuma vadītāju, kā arī Koulas kolēģe - talantu šova "X Factor" tiesnese Danija Minoga, kas atzīta par gada televīzijas personību.

Par gada britu televīzijas aktrisi atzīta seriāla "Secret Diary of a Call Girl" zvaigzne Billija Paipera, savukārt pie gada kino aktrises titula tikusi filmas "Avatar" ("Avatars") aktrise Zoja Saldana. Kā gada labākā komēdiju aktrise balvu saņēmusi velsiete Rūta Džonsa.

Apbalvota arī britu rakstniece Sāra Votersa, amerikāņu televīzijas aktrise Leja Mišele, franču modes māksliniece Izabela Marāna, kā arī Džona Lenona atraitne Joko Ono, kas saņēma balvu par izcilu ieguldījumu.

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu