Krāšņāko dekoltē TOP 10 (25)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / thismorning.com

Zvaigznes nereti demonstrē publikai visu, ar ko viņas daba apbalvojusi, tādēļ «gada skaistāko ķermeņu TOP» nav nekas neparasts. Kārtējo TOP – «Krāšņākais dekoltē» – sastādījis veļas zīmols «Wonderbra», turklāt to izdarījis, pamatojoties uz savu pircēju viedokli: aptuveni tūkstoš sieviešu izvēlējušas slavenības, kurām, viņuprāt, ir viskrāšņākā biste.

Daudzus pārsteigusi šā topa uzvarētāja – tā ir TV pārraides «This Morning» vadītāja Holija Vilbodija. Divu bērnu māmiņa, kuras izteiksmīgās formas jau sen kļuvušas par viņas vadītās programmas izdaiļojumu, apsteigusi Skārletu Johansoni (2. vieta) un Bejonsē (3. vieta).

4. vietā ierindojusies Rianna, 5. vietā – Merilina Monro, bet Dita fon Tīza – 6. vietā.

Ketijai Perijai tikusi septītā vieta; Bridžita Bardo – 8., Kimai Kardašjanai - vien devītā vieta.

Skaistāko dekoltē TOP 10 noslēdz modele Lara Stouna.

Jāpiebilst, ka šā reitinga sastādīšana tika pieskaņota Starptautiskajai dekoltē dienai, kas ar «Wonderbra» atbalstu dibināta Dienvidāfrikā.

«Mēs vēlamies, lai šajā dienā visas pasaules sievietes saprastu, ka viņu dekoltē ir tas, ar ko vajadzētu lepoties. Dekoltē dod mums iespēju justies skaistām un izpelnīties atzinīgus vīriešu skatienus. Savukārt vīrieši šajā dienā var pilnīgi mierīgi skatīties uz sieviešu krūtīm, neriskējot izpelnīties nejaukus komentārus,» pauduši topa veidotāji.

Komentāri (25)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu