Latviete, kura taisīja manikīru Šāronai Stounai (26)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Anglobalticnews.com

Izrādās, ka latvietes pasaulē ievērību izpelnās ne tikai modeles profesijā, bet arī kā veiksmīgas uzņēmējas. Tāda ir arī skaistumkopšanas skolas «Margarita Belska Nail School» īpašniece Margarita Beļska, kuras vadītajā skolā, kas meklējama Londonas centrā, skaistumkopšanas procedūrām ļāvusies ne viena vien slavenība, tostarp arī Holivudas zvaigzne Šārona Stouna.

Portāls TVNET Margaritu sastapa aizvadītās nedēļas nogalē Anglijas pilsētā Mansfīldā, kur risinājās ABN Nomināciju pasākums, kura laikā tika apbalvoti aizvadītā gada Lielbritānijas uzņēmīgākie un veiksmīgākie latvieši (Margarita uzvarēja nominācijā «Labākā uzņēmēja»).

Jāteic, ka Margaritu pavisam noteikti var saukt par veiksminieci: viņas pirms pieciem gadiem atvērtā skaistumkopšanas skola «Margarita Belska Nail School» ik gadu apmāca gandrīz 500 jaunus manikīra meistarus, turklāt

viņas vadītā skola atzīta par vienu no piecām labākajām skaistumkopšanas skolām Lielbritānijā, un jau maijā kļūs zināms, vai tā ieguvusi labākās šīs nozares skolas statusu.

Ko īsti Margaritas vadītajā skolā māca? «Mācām cilvēkiem kļūt par profesionāļiem: veikt manikīru, pedikīru, nagu pieaudzēšanu, skropstu pieaudzēšanu,» stāsta skolas īpašniece, bet uz jautājumu, kādēļ šādu biznesu uzsākusi Anglijā, nevis Latvijā, atteic: «Kad pārbraucām uz Angliju, ar kaut ko vajadzēja nodarboties. Tādēļ iedomājos, ka varētu veidot šādu projektu, lai gan pirms tam man ar skaistumkopšanu nebija pilnīgi nekādu darīšanu - dzīvojot Latvijā, es strādāju bankā. Turklāt, pārceļoties uz Angliju, es galīgi nepratu angļu valodu, tādēļ izdomāju: ja jau nevaru likt lietā valodu, man jādara darbs, kur var likt lietā rokas.»

Margarita Beļska (vidū) un viņas biznesa partneri
Margarita Beļska (vidū) un viņas biznesa partneri Foto: Anglobalticnews.com


Tādēļ Margarita apguvusi manikīres amatu un tad sākusi domāt pati par savu biznesu. «Protams,

šim biznesam nepieciešama uzņēmība, taču man liekas, ka vairāk vajag darīt, nekā runāt!»

ir pārliecināta Margarita.

Tiem, kas lasījuši par Margaritas vadīto skolu, nav palicis noslēpums, ka «Margarita Belska Nail School» apkalpojusi arī slavenības - piemēram, kinoaktrisi Šāronu Stounu (tas notika laikā, kad Londonā tika uzņemta filma «Pamatinstinkts 2»). «Man bija tas gods veidot viņai manikīru, jo izrādījās, ka Anglijā esmu viena no labākajām manikīra meistarēm,» atklāj Margarita, kura strādājusi arī ar citām slavenībām - tostarp dziedātāju Alīsiju Kīzu, grupu «Sugarbabes» un citām zvaigznēm, kuru vārdus tā uzreiz nemaz nevarot atcerēties.

«Vārdu sakot, viena liela daļa Londonas zvaigžņu nāk pie mums,» smejas Margarita, piebilstot - jau drīz Anglijā tiks rīkotas viņas vadītās skolas reklāmas kampaņa.

Pagaidām viņa savu biznesu uz Latviju pārcelt neplāno, jo - «arī anglietēm ir jābūt skaistām». Taču, kā teic uzņēmīgā latviete, nekad nesaki nekad.

Komentāri (26)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu