Šlesers ar krāšņu pasākumu "Arēnā Rīga" vāks sev atbalstītājus (37)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien, 28.maijā, plkst.18.30 "Arēnā Rīga" notiks partijas LPP/LC lielākais priekšvēlēšanu pasākums, informēja LPP/LC Rīgas mēra amata kandidāta Aināra Šlesera palīgs Ģirts Dripe.

Kā pastāstīja Dripe, pasākumā plānotas diskusijas ar rīdziniekiem un visiem interesentiem par Rīgas nākotni un attīstības plāniem, darbavietām un citām aktuālajām tēmām, kuras ir svarīgas pilsētniekiem. Tāpat paredzēta arī mūzika un krāšņi priekšnesumi.

"Pasākumā plānots atbildēt uz visu interesentu jautājumiem par Rīgas attīstību, atspēkot citu partiju politiķu žēlabas, ka ir krīze, ka neko jau nevar izdarīt, ka naudas nav, tāpēc tikai jāsavelk jostas," uzsvēra Dripe. "Mēs paredzam, ka tas būs līdz šim Latvijas politiskajā dzīvē nepieredzēts pasākums, kuru uzskatām par Šlesera uzticības līguma parakstīšanu ar rīdziniekiem."

Ieeja hallē sāksies jau plkst.17.30, bet stundu vēlāk plkst.18.30 notiks pasākuma atklāšana. Ieeja pasākumā ir bez maksas.

LPP/LC Rīgas domes vēlēšanās startēs ar pirmo kārtas numuru. Kandidātu sarakstā iekļauti patlaban domē strādājoši deputāti, kā Andris Ameriks, Almers Ludviks, Aina Krūkle, Mihails Gavrilovs, Modris Lujāns, Gundars Bojārs, Anatolijs Aļeksejenko un Juris Zaķis.

Pašvaldību vēlēšanas notiks 6.jūnijā vienlaikus ar Eiropas Parlamenta vēlēšanām. Rīgas domes vēlēšanās tiks ievēlēti 60 deputāti.

Komentāri (37)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu