«Limuzīns» par vidējās klases auto cenu (48)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Detroitas luksusauto, «tautas rolsroiss», auto ar masīvu un agresīvu izskatu. Tā bieži vien tiek dēvēts un raksturots Chrysler 300C.

Chrysler 300C nudien ir iespaidīgs auto, ar lieliem ekrāniem salonā, apsildāmiem sēdekļiem arī aizmugurē, apsildāmu stūri, elektroniski nolaižamiem saulessargiem un iespēju caur Bluetooth savienojumu atskaņot telefona MP3 saturu mašīnas audio sistēmā.

Par daudzām no šīm aprīkojuma pozīcijām vairums mūsdienu auto vēl tikai sapņo, taču amerikāņi tās piedāvā jau tagad, tiesa, pasniedz amerikāniskā iepakojumā, kas kādam eiropiešu auto fanam varbūt arī neies pie sirds.

Pēc paaudžu maiņas Chrysler 300C cita starpā ir ieguvis arī jaunu, Eiropā izstrādātu, pietiekami jaudīgu un vienlaikus arī ekonomisku 3 litru dīzeļdzinēju ar 241 zirgspēku, ko uzstāda arī Jeep un Dodge automobiļos. Lielajā sedanā tas tiek piedāvāts komplektā ar piecu pakāpju automātisko pārnesumkārbu, ko ražotājs drīzumā sola aizstāt ar ZF 8 pakāpju automātu.

300C, ko vairākās Eiropas valstīs, kur Chrysler nav augstā cieņā, piedāvās ar Lancia Thema vārdu, ir salīdzinoši lēta iespēja spert kāju labi aprīkotu lielās klases auto segmentā. Dārgākais 300C maksā ap 53 tūkstošiem eiro jeb tikpat, cik vācu ražotāji atļaujas prasīt pat par ne to labāk aprīkoto vidējās klases auto.

Komentāri (48)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu