Noslēpumains uzliesmojums ASV - sākas runas par pasaules galu (49)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

ASV Arizonas štata iedzīvotājus nedēļas nogalē pārsteidzis noslēpumains uzliesmojums. Video redzamā parādība satraukusi pasaules gala teoriju piekritējus un raisījusi pat ironiskas piezīmes par Čaka Norisa uzdarbošanos, ziņo newsru.com.

Telekanāla «Fox News» tiešraides laikā vērojams spožs uzliesmojums debesīs virs Arizonas vairākas dienas nodarbināja vietējo iedzīvotāju un dabas pētnieku prātus.

Dažas stundas līdz rītausmai nofilmētais uzliesmojums līdzinās sprādzienam, tomēr nekādi postījumi konkrētajā notikuma vietā atrasti nav.

Žurnālisti vēlāk kontaktējās ar policiju un glābšanas dienestiem, un tika secināts, ka apkārtnē nav notikuši ne sprādzieni, nedz kādas elektroavārijas.

Internetā uzliesmojums izraisījis plašas diskusijas, vieni spriež par pasaules galu un NLO, citi piesauc Čaka Norisa jokus: «Čaks Noriss piepīpēja», «Čaka Norisa zibens» un citas.

Kāds dabas pētnieks - entuziasts tikmēr spriež, ka nofilmētā parādība varētu būt lodveida zibens. Viņš arī izsaka pieņēmumu, ka uzliesmojums noticis infrasarkanajā spektrā, jo to nofilmējušas nakts redzamības kameras, bet cilvēka acīm tas, iespējams, palicis nemanīts.

Tomēr patiesība izrādījusies krietni banālāka - otrdienas rītā beidzot noskaidrojās, ka uzliesmojums tomēr bijusi elektrības avārija, lai gan avārijas dienesti par to neko neziņoja. Skaidrību ieviesa vietējās pašvaldības pārstāvji, kuri izskaidroja, ka notikusi avārija elektroapakšstacijā. Viņi par video sacelto ažiotāžu neko neesot zinājuši.

Komentāri (49)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu