Dejotājai Violai Abramovai vīrs noskata dārgu kaklarotu (16)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Populārais dejotājs un deju studijas «RV Studio» vadītājs jaunā veikala «Massimo Dutti» atklāšanā noskatīja greznu un dārgu kaklarotu, ko uzdāvināt mīļotajai sievai - TV deju šova «Dejo ar zvaigzni» uzvarētājai Violai Abramovai–Mailītei.

Uz veikala atklāšanas svētkiem bija ieradušies daudzi pazīstami ļaudis, lai iepazītu jauno zīmolu un noskatītu jaunus tērpus gaidāmajam pavasarim. Turklāt veikalā apģērbi, apavi un aksesuāri pieejami gan sievietēm, gan vīriešiem.

Foto: TVNET

Iepazinušies ar veikala piedāvāto sortimentu, deju studijas «RV Studio» vadītājs ar sievu Violu Abramovu–Mailīti visilgāk uzkavējās pie rotaslietām. Sarunā ar TVNET Rihards Mailītis atklāja, ka rotaslietas mīļotajai sievai dāvina ne tik bieži. «Veikala atklāšanā noskatīju skaistu kaklarotu – uz tievas ķēdītes spīdīgs akmens. Man pašam tādas lietiņas patīk, un patīk, kā tās izskatās Violai. Rotaslietu varu noskatīt kopā ar sieviņu, bet, ja to iegādāšos, tad vienatnē. Tādējādi izdodas sagādāt viņai pārsteigumu.

Ja kaut ko izvēlos, tad rotām jābūt skaistām, un galvenais, lai tās nav lētas. Tāpēc arī rotas dāvinu retāk nekā ziedus. Pilnībā zinu Violas garderobi, tāpēc cenšos piemeklēt viņai rotaslietas, kas derētu pie vairākiem apģērbiem,» stāsta Rihards Mailītis, kurš pačukstēja, ka apsver domu sievai iegādāties noskatīto «Massimo Dutti» kaklarotu.





Komentāri (16)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu