Džesika Simpsone kaila pozē žurnālam «Elle» (17)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fashionista.com

Amerikāņu dziedātāja, aktrise un uzņēmēja Džesika Simpsone pēdējos grūtniecības mēnešos pozējusi kaila žurnālam «Elle».

Uz žurnāla 2012.gada aprīļa mēneša numura vāka Simpsone redzama pilnīgi kaila, ar rokām piesedzot krūtis un pieturot vēderu. 31 gadu vecā aktrise arī apstiprinājusi, ka gaidāmais mazulis būs meitiņa.

Foto: fashionista.com

Aktrisei ar Džonsonu romantiskas attiecības ir kopš 2010.gada maija. Šis būs pāra pirmais bērns.

Simpsone kļuva slavena 19 gadu vecumā ar savu debijas albumu «Sweet Kisses», kas iznāca 1999.gadā. 2002.gadā viņa apprecējās ar zēnu grupas «98 Degrees» dziedātāju Niku Lašeju, taču pēc četriem gadiem izšķīrās. Aktrisei bijušas attiecības ar vairākiem slaveniem vīriešiem, ieskaitot ASV futbolistu Toniju Ramo un grupas «Smashing Pumpkins» solistu Biliju Korganu.

2007.gadā Simpsone izveidoja savu apģērbu, rokassomiņu un apavu līniju «Jessica Simpson Collection». Saskaņā ar žurnāla «New York Magazine» datiem 2010.gadā modes kolekcija atnesa viņai 750 miljonus ASV dolāru (376,5 miljonus latu), un eksperti paredz, ka zīmols varētu pārkāpt viena miljarda ieņēmumu slieksni, kļūstot par vienu no veiksmīgākajiem slavenību zīmoliem.

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu