Reģionu slimnīcas 8.martā piedāvās bezmaksas krūšu pārbaudi (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no "TV Panorāma" sižeta

Bauskas slimnīcas poliklīnikas ginekoloģijas nodaļā ceturtdien, 8. martā, Rīgas poliklīnikas «Pulss 5» speciālisti piedāvā veikt krūšu dziedzeru profilaktisko apskati ar gaismas lampu. Pakalpojums ir bez maksas «Pulss 5» rīkotajā akcijā «Dāvana mīļākajām krūtīm».

Pieņemšana 8. martā notiks ginekoloģiskās ultrasonogrāfijas kabinetā poliklīnikas 3. stāvā no plkst. 10 līdz 12, informē ginekoloģe Alla Hačikjana.

Gaismas lampa ir ierīce, kas ļauj sievietēm caurskatīt krūtis un agrīni pamanīt anomālijas. Tā ir ļoti vienkārša profilaktiskā pārbaude, kura neaizstāj ne mamogrāfiju, ne krūšu dziedzeru ultrasonogrāfiju, brīdina ārste A. Hačikjana.

Šeit nevarēs izmantot Nacionālā veselības dienesta uzaicinājuma vēstules krūšu profilaktiskai pārbaudei. Iepriekš nav jāpiesakās, sievietes, kuras šajā laikā būs poliklīnikā, var izmantot šo iespēju un tiks pieņemtas rindas kārtībā.

«Pulss 5» speciālisti 8. martā šādu krūšu profilaktisko pārbaudi veiks arī Valmierā, Daugavpilī, Gulbenē un Rīgā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu