Ko Chevrolet rādīs Ženēvā (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Chevrolet

Galvenā uzmanība Chevrolet stendā Ženēvas motoršovā tiks pievērsta jaunajam Cruze universālam, kurš jau šā gada vasarā nonāks pārdošanā.

Kompaktais auto ir radīts cilvēkiem, kas vēlas nelielu auto, taču ar plašu salonu un lietderīgi izmantojamo kravas telpu.

Auto komplektēšanai paredzēti jau esošie 1,6 un 1,8 litru benzīna dzinēji, kā arī jauns 1,4 litru benzīna turbo motors, jauns 1,7 litru dīzelis un uzlabots 2 litru dīzeļmotors. To tehniskos parametrus savos preses materiālos Chevrolet pagaidām nemin, vien norāda, ka visi motori atbilst Euro5 izmešu toksiskuma normām.

Chevrolet Code 130R
Chevrolet Code 130R Foto: Chevrolet

Tāpat ražotājs atzīmē, ka līdz ar universāla iznākšanu Cruze saimei paredzēta virkne līdz šim nebijušu aprīkojuma iespēju. To vidū minēts MyLink izklaides centrs ar 7 collu skārienjutīgu ekrānu, caur ko var vadīt ne tikai audio sistēmu, bet arī telefonu. MyLink būs iespējams iegādāties arī mazās klases modeļa Aveo papildināšanai.

Bez šī Chevrolet Cruze turpmāk būs pieejams arī ar bezatslēgas iekāpšanas un auto iedarbināšanas sistēmu un atpakaļskata kameru. Atkarībā no izvēlētā dzinēja un aprīkojuma paketes, auto būs apgādāts arī motora start/stop sistēmu.

Chevrolet Tru 140S
Chevrolet Tru 140S Foto: Chevrolet

Bez Cruze Ženēvā tiks prezentēti arī divi konceptauto. Okeāna viņā pusē tie jau ir pazīstami, taču Eiropā tie līdz šim nav rādīti - Code 130R un Tru 140S.

Code 130R ir četrvietīga klasiskās piedziņas kupeja ar turbomotoru, savukārt Tru 140S ir iecerēts kā salīdzinoši lētāks četrvietīgs auto ar priekšējo riteņu piedziņu. Chevrolet apgalvo, ka izstādes apmeklētājiem klātienē un zīmola faniem tā Facebook lapā būs iespēja izteikties par katru no šiem konceptauto un šie viedokļi vēlāk tiks ņemti vērā sērijveida produktu ražošanā.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu