Veiksmīgākie «Oskara» tērpi (24)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Stila un modes eksperti noteikuši arī veiksmīgākos «Oskara» ceremonijas tērpus.

Andželīna Džolija
Andželīna Džolija Foto: AP/ScanPix

Andželīna Džolija

Ja ikdienā Andželīna Džolija, būdama daudzbērnu māte, izvēlas vienkāršu un komfortablu apģērbu, tiklīdz viņa uzkāpj uz sarkanā paklāja, top skaidrs – mūsu priekšā ir īsta dīva! Arī šoreiz viņa nekļūdījās – melnā samta kleita ar dziļo dekoltē («Atelier Versace» darinājums) izskatījās patiešām efektīgi un bija ieturēta «vecās Holivudas» stilā.


Gvineta Paltrova
Gvineta Paltrova Foto: AP/ScanPix

Gvineta Paltrova
Pateicoties jogai, Gvineta Paltrova var lepoties ar patiešām lielisku augumu, tādēļ viņas garderobē atrodamas lakoniskas kleitas, kas izceļ viņas figūru. Šogad aktrises izvēle krita uz «Tom Ford» darinājumu – baltu kleitu, kas ieturēta minimālisma stilā.


Penelope Krusa
Penelope Krusa Foto: AP/ScanPix

Penelope Krusa

Aktrise Penelope Krusa «Oskara» ceremonijai bija izvēlējusies klasisku balles kleitu («Giorgio Armani»). Tērpa dūmakainais tonis harmonēja ar aktrises tumsnējo ādas krāsu, padarot to maigāku. Tērpu lieliski papildināja briljanta auskari un kaklarota.


Sandra Buloka
Sandra Buloka Foto: AP/ScanPix

Sandra Buloka

Beidzamajā laikā Sandra Buloka pārāk bieži neparādās sabiedrībā, tādēļ bija patīkami viņu redzēt «Oskara» ceremonijā, turklāt tērpušos patiešām oriģinālā «Marchesa» kleitā. Aktrise bija atteikusies no spilgta meikapa un uzkrītošām rotaslietām.


Kamerona Diaza
Kamerona Diaza Foto: AP/ScanPix

Kamerona Diaza

Šoreiz Kamerona Diaza bija izvēlējusies maigas krāsas «Gucci» kleitu. Iespējams, kādam varētu nepatikt viņas frizūra, taču aktrises stilam tā piestāvēja lieliski.


Natālija Portmane
Natālija Portmane Foto: AP/ScanPix

Natālija Portmane

Daudzus pārsteidza Natālijas Portmanes izvēle – sārta kleita ar apdruku («Chirstian Dior» kolekcija). Tēlu aktrise bija papildinājusi ar pamanāmām briljanta rotām, kas it kā īsti nepiestāvēja kleitai. Taču droši var apgalvot, ka Portmane izskatījās lieliski.


Emma Stouna
Emma Stouna Foto: AP/ScanPix

Emma Stouna

Aktrise Emma Stouna joprojām paliek uzticīga sārtiem toņiem, drapējumiem un lieliem pušķiem (to visu viņa atrod «Giambattista Valli» modes namā). Iespējams, ka tērps nav pārāk svinīgs, taču pavisam noteikti – visspilgtākais.


Rūnija Mara
Rūnija Mara Foto: AP/ScanPix

Rūnija Mara

Kā jau modes eksperti prognozēja, filmas «Meitene ar pūķa tetovējumu» zvaigzne Rūnija Mara «Oskara» ceremonijā parādījās sava iecienītā modes nama «Givenchy» darinātajā kleitā. Lai gan paredzami, tas tiešām izskatījās efektīgi! Jāpiebilst, ka baltā krāsa šā gada «Oskaru» tērpos bija viena no populārākajām.


Glena Klouza
Glena Klouza Foto: AP/ScanPix

Glena Klouza

Glena Klouza visu simpātijas iekaroja ar savu tumši zaļo «Zac Posen» «nāras» stila vakartērpu, kas bija papildināts ar neiztrūkstošo «pavadoni» - smokingu.


Džesika Časteina
Džesika Časteina Foto: AP/ScanPix

Džesika Časteina

Izvēloties zeltaino izšūto «Alexander McQueen» tērpu, Džesika Časteina izskatījās kā izkāpusi no kādas senatnīgas gleznas. Ar vaļējiem matiem, vieglo meikapu un minimālo rotu daudzumu aktrise kārtējo reizi pierādīja, ka droši var pretendēt uz «modes ikonas» titulu.


Džordžs Klūnijs un Steisija Kīblere
Džordžs Klūnijs un Steisija Kīblere Foto: AP/ScanPix

Daži pajokoja, ka Džordžs Klūnijs uz «Oskara» ceremoniju ieradies pats ar savu statueti – zeltainajā «Marchesa» kleitā viņa pavadone Steisija Kīblere izskatījās patiešām satriecoši!


Mila Jovoviča
Mila Jovoviča Foto: AP/ScanPix

Mila Jovoviča

Veiksmīgo tērpu sarakstu noslēdz Mila Jovoviča, kura šim pasākumam bija izvēlējusies «Elie Saab» klasisko vakartērpu, kam lieliski piestāvēja viņas izvēlētā sārtā lūpukrāsa.

Komentāri (24)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu