Viktorija Bekhema atzīta par visbezgaumīgāk ģērbto slavenību (24)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu popgrupas "Spice Girls" dalībniece un futbola zvaigznes Deivida Bekhema sieva Viktorija Bekhema atzīta par 2007.gada vissliktāk ģērbto personu gadskārtējā modes katastrofu sarakstā.

Jau kopš 1960.gada modes kritiķis Ričards Blekvels veic šo gadskārtējo aptauju un sastāda vissliktāk ģērbto slavenību sarakstu. Bekhemas stilu 2007.gadā viņš komentēja: "(Viņa parādījās sabiedrībā) vienā kārnā mini ("skinny-mini") kroplībā pēc otras. Sabozusies, lūpu uzmetusī (Bekhema) spēj sabendēt visu."

Britu dziedātājas Eimijas Vainhausas nu jau bijušā milzīgā "bišu stropa" frizūra un tetovējumi palīdzējuši viņai ieņemt otro vietu šajā sarakstā.

"Sprādzienveidīgi "bišu stropi" augšā un bezgaumīgs punktains zīmējums apakšā," izteicās Blekvels.

Trešā vieta sarakstā tikusi amerikāņu aktrisei Mērijai Keitai Olsenai, kuras vājo modes izjūtu, kā atzina pats kritiķis, pat grūti izskaidrot. Tomēr viņš pacentās, nodēvēdams viņu par "noplīsušu zobu bakstāmo, kas ierauts viesuļvētrā".

Blekvels atzina, ka šis gads izceļas ar to, ka ir viens no "viskatastrofiskākajiem modes gadiem, ko pēdējā laikā iespējams atminēties".

Tomēr Blekvels izcēlis dažas zvaigznes, kas visā šajā modes haosā pamanījušās izskatīties labi, - Madonna, Bārbra Streizande, Elizabete Teilore un pat Lielbritānijas karaliene, kas "pamanījusies modernizēt savu "Stonhendžas stila" tēlu".

2007.gada desmit vissliktāk ģērbto slavenību tops ir šāds:

1. Viktorija Bekhema (futbolista sieva);

2. Eimija Vainhausa (dziedātāja);

3. Mērija Keita Olsena (aktrise);

4. Fērdžija (dziedātāja);

5. Kellija Klārksone (dziedātāja, realitātes šova dalībniece);

6. Eva Grēna (aktrise);

7. Avrila Lavinja (dziedātāja);

8. Džesika Simpsone (dziedātāja);

9. Lindsija Loena (aktrise);

10. Elisone Ārngrima (komiķe, aktrise).

Komentāri (24)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu