Dodge Challenger varētu nomainīt «barakuda»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Chrysler

Chrysler koncerns pieļauj iespēju savu zīmolu modeļu klāstā Dodge Challenger aizstāt ar Plymouth Barracuda mūsdienu versiju.

Amerikāņu izdevums Motor Trend tikmēr vēsta, ka ražotāja galvenais dizainers Ralfs Žils jau ir ķēries pie mūsdienu «barakudas» ārējā izskata izstrādes, vēsta Motor.ru.

Pēc neoficiālas informācijas Challenger aizvietotāju ir paredzēts būvēt uz jaunas klasiskās piedziņas tehnoloģiskās platformas, ko Chrysler izstrādā kopā ar Fiat. Līdz ar to šī platforma tiks izmantota arī Alfa Romeo automobiļu ražošanā.

Dodge Challenger SRT8
Dodge Challenger SRT8 Foto: Chrysler

Dodge Challenger tiek konstruēts uz tās pašas tehnoloģiskās platformas, ko izmanto pirmās paaudzes Chrysler 300C un Dodge Charger ražošanā, līdz ar to tas ir viens no lielākajiem auto starp konkurentiem.

Pastāv iespēja, ka modernā Barracuda iegūs SRT zīmolu, ko Chrysler nolēma izmantot arī Dodge vietā, apzīmējot lieljaudas automobili Viper.

Kupeja Plymout Barracuda tika ražota periodā no 1964. līdz 1974. gadam. Kā atzīmē Motor Trend, «barakudas», kas nopietni spēja konkurēt ar tā laika Ford Mustang un Chevrolet Camaro, sāka izlaist septiņdesmitajā gadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu