Alfa Romeo gatavo uzsildīto MiTo (9)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau ziņots, ka Ženēvas auto šovā tika prezentēta Alfa Romeo MiTo karstā versija GTA, taču atklātībā nonākusi informācija, ka itāļi varētu izlaist arī mazliet uzsildītu, mazāk jaudīgu MiTo versiju - Veloce.

Gaidāmajā AutoRAI tūninga šovā Nīderlandē itāļu kompānija plāno prezentēt konceptautomobili Alfa Romeo MiTo Veloce, ar kuru tiks demonstrētas plašās mazās klases hečbeka tūnēšanas iespējas.

MiTo Veloce uzstādīts standarta 1,4 litru motors, taču tā jauda no 155 zirgspēkiem palielināta līdz apmēram 180. Spēcīgākajam standarta MiTo paātrinājums līdz 100 kilometriem stundā ilgst 8 sekundes, bet Veloce versijā sprintam nepieciešamais laiks saruks līdz 7,5 sekundēm. Var atzīmēt, ka MiTo GTA paredzēts 1,75 litru četru cilindru turbo dzinējs ar 240 zirgspēkiem.

Starp citiem tehniskajiem uzlabojumiem var minēt Koni amortizatorus visos četros stūros un jaudīgāku bremžu sistēmu, bet starp vizuālajām atšķirības pazīmēm var minēt oglekļa šķiedras antispārnu zem priekšējā bampera, speciālu virsbūves krāsojumu un unikāla dizaina riteņu diskus.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu