Valdība samulsina sabiedrisko mediju vadītājus (25)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Valsts kanceleja uz Ministru kabineta sēdi ierasties bija aicinājusi Latvijas Televīzijas (LTV) ģenerāldirektoru Edgaru Kotu, Latvijas Radio (LR) ģenerāldirektoru Dzintri Kolātu un Nacionālās radio un televīzijas padomes (NRTP) priekšsēdētāju Ābramu Kleckinu.

Visi trīs uz sēdi uzaicinātie sabiedrisko mediju vadītāji pameta valdības slēgtās sēdes daļu un žurnālistiem skaidroja, ka acīmredzot uz sēdi ieradušies pārpratuma dēļ, viņi domājuši, ka sēdē tiks lemts par budžeta jautājumiem, kas skar sabiedriskos medijus, taču, kā viņi pieļāva, Finanšu ministrija neesot sagatavojusi nepieciešamos dokumentus.

Kleckins vien norādīja, ka viņš sapratis, ka ir izskatīts un akceptēts jautājums, ka Satiksmes ministrijai kā Latvijas valsts radio un televīzijas centra (LVRTC) kapitāldaļu turētājai ir jānodrošina, ka LVRTC ieskaita valsts pamatbudžeta ieņēmumos 1,4 miljonus latu.

Papildu ieņēmumi tiek novirzīti NRTP, kurai viens miljons latu jāpārskaita LTV, 400 000 latu LR, lai segtu apraides izmaksu parādu.

Komentāri (25)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu