DVD atskaņotājs DVS450H saņem divus starptautiskus dizaina apbalvojumus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

LG Electronics (LG), pasaules līdera plakano paneļu displeju un audio-video ierīču tirgū ražotais DVD atskaņotājs DVS450H 2009. gada apbalvošanā saņēmis divas starptautiskas dizaina balvas iF Design Award 2009 un Red dot Design Award.

Prestižās iF produktu balvas ik gadu tiek pasniegtas uzņēmumiem, kuri veikuši jaunievedumus dizaina un funkcionalitātes jomā dažādās nozarēs, savukārt Red dot godalgas tiek piešķirtas produktiem ar īpaši izcilu un modernu dizainu. Uzvarētājus nosaka starptautiska žūrijas komisija, kas sastāv no lietpratējiem dizaina jomā.

DVD atskaņotājs DVS450H arī Korejā saņēmis Good Design Award 2009. Saņemtās balvas demonstrē, ka LG ir viens no līderiem Premium klases dizainu radīšanā un produktu attīstīšanā ne tikai vietējā, bet arī pasaules mērogā.

"Tas ir lielisks sasniegums LG DVS450H saņemt šos prestižos apbalvojumus," atzīmē Saimons Kengs (Simon Kang), LG Home Entertainment Company prezidents un vadītājs. "Šāda pasaules atzinība ir nenovērtējams kompliments. Esam apņēmušies apvienot smalkās tehnoloģijas elegantos dizainos ikvienā mājas izklaides ierīcē. Ar DVS450H priekšgalā mēs paveram jaunu augstas izšķirtspējas DVD atskaņotāju ēru, kas patiesi pilnveidos kinoteātra atmosfēru mājas apstākļos."

iF Product Design Award ir viena no pasaules atzītākajām dizaina balvām, ko pasniedz Hannoverē mītošā Internation Forum Design GmbH. Dizaina balvas tiek piešķirtas dažādiem sektoriem, ieskaitot industriālo, medicīnas un veselības aprūpes un elektronikas sektoru. Produkti tiek izvērtēti gan pēc stila, gan funkcionalitātes.

Red dot Award apbalvo produktus, kas vislabāk iemieso sevī jaunieveduma, funkcionalitātes un industrijas augstākās kvalitātes apvienojumu.

"Mēs atspoguļojam pircēju vēlmes katrā savā dizainā, par prioritāti izvirzot lietošanas ērtumu," teica Yoo Seok Kim, LG Dizaina izpētes Laboratorijas vecākais dizaineris. "DVS450H iederas jebkurā vietā; to iespējams piekārt pie sienas vai mazliet noliekt, lai panāktu vēl stilīgāku efektu, vai novietot uz jebkuras plakanas virsmas. Tas nav tikai DVD atskaņotājs, bet perfekta eleganta dizaina un smalko tehnoloģiju harmonija."

Lietotāju lielākām ērtībām DVS450H izbīdāmās, apaļās diska durtiņas izvietotas uz melna, gluda priekšējā paneļa. Zem tām izvietota rinda ar skārienjutīgām pogām, kas lietošanas laikā saglabā atskaņotāju tīru un spīdīgu. Displeja paneļa delikātais starojums ieslēdzas it kā tas būtu maģiska pieskāriena skarts, sveicinot tā lietotāju ar sirsnīgu "hallo".

Lai gan DVS450H var šķist tīrs un minimālisma stilā ieturēts no ārpuses, tomēr tehniskajai daļai tam nav nekāda sakara ar ārējo iespaidu. LG DVS450H pārveido standarta DVD uz 720p, 1080i vai 1080p izšķirtspēju, atbalstot 1080p Full HD izšķirtspēju. LG DVS450H ir ideāls, lai atskaņotu augstas kvalitātes DivX HD video no maza izmēra datu faila. Tas piedāvā arī dažādas multimediju failu atskaņošanas saderības, turklāt tas atbalsta visu veidu CD un DVD, MP3, WMA un JPEG failus.

Līdz ar USB Plus, DVS450H ir spējīgs darboties arī kā viesistabas izklaides centrs, atskaņojot digitālo mūziku un filmas tieši no USB atmiņas ierīces. Visām funkcijām ir ātra un viegla pieeja Visas šīs funkcijas ir ātri un ērti pieejamas, nodrošinot patiesi daudzpusēju baudījumu.

Par uzņēmumu LG Electronics, Inc.

Uzņēmums LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) ir pasaules līderis un tehnoloģiju novators sadzīves elektronisko ierīču, sadzīves tehnikas un mobilo sakaru ierīču ražošanas jomā, nodarbinot vairāk nekā 82 000 cilvēku, kas strādā vairāk nekā 114 struktūrvienībās, ieskaitot 82 filiālēs visā pasaulē. Uzņēmumā LG, kura kopējais apgrozījums 2007. gadā bija 44 miljardi ASV dolāru, ir piecas struktūrvienības - Home Entertainment, Home Appliance, Air Conditioning, Business Solutions un Mobile Communications. Uzņēmums LG ir vadošais mobilo tālruņu, plakano paneļu televizoru, gaisa kondicionieru, no priekšpuses ielādējamo veļas mašīnu, optiskās atmiņas produktu, DVD atskaņotāju un mājas kinoteātru sistēmu ražotājs pasaulē. Lai iegūtu plašāku informāciju, lūdzu, apmeklējiet vietni www.lge.com.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu