Chevrolet Cruze universāla pasaules pirmizrāde

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Chevrolet

Chevrolet Cruze universālis ir gatavs pasaules pirmizrādei 82. Ženēvas motoršovā nākamā mēneša sākumā. Universāla virsbūve ir jaunākā virsbūves modifikācija populārajai Chevrolet modeļu līnijai, kas pasaulē sedana un hečbeka versijās kopš 2009. gada ir pārdota vairāk nekā miljons eksemplāros.

  • Universālis ir pasaulē populārā Chevrolet modeļa trešā virsbūves modifikācija
  • Jaunajā dzinēju gammā iekļauts sportisks turbo dzinējs un ekonomisks dīzeļdzinējs
  • Izsmalcināts dizains un jaunas tehnoloģijas
  • MyLink – progresīva viedtālruņu izklaides sistēma

«Cruze universālis konkurē ļoti būtiskā tirgus segmentā. Atšķirīgā dizaina, dinamiskās vadāmības, ietilpības un ekonomijas ziņā tas izpilda visas Eiropas pircēju prasības,» saka Chevrolet Europe prezidente un rīkotājdirektore Sūzana Dohertija.

Jaunais universālis izceļas ar ietilpību, jaudīgiem un ekonomiskiem motoriem, kā arī progresīvāko tehnoloģisko sasniegumu – Chevrolet MyLink izklaides sistēmu.

Jauns benzīna turbo motors un dīzelis

Jaunā un uzlabotā dzinēju palete visai Cruze modeļa līnijai būs pieejama, sākot ar 2012. gada vasaru. Šobrīd pieejamos 1,6 un 1,8 litru benzīna dzinējus papildinās jauns 1,4 litru benzīna turbo dzinējs, kā arī jauns 1,7 litru dīzeļdzinējs (130 ZS). Spēka agregātu piedāvājumu noslēgs uzlabotais 2,0 litru dīzeļdzinējs.

Standarta komplektācijā 1,4 litru benzīna turbo dzinējs, 1,7 litru un 2,0 litru dīzeļdzinēji ir aprīkoti ar Start-Stop tehnoloģiju. Bez tam visi dzinēji atbilst Euro5 izmešu klases prasībām.

Universāla garums ir 4675 mm; tas nedaudz garāks par hečbeku (4510 mm) un sedanu (4597 mm). Tā bagāžas nodalījuma ietilpība ir robežās no 500 litriem, ja tiek izmantota telpa līdz logu līnijai, līdz 1500 litriem, ja nolocītas aizmugurējo sēdekļu atzveltnes un bagāžas telpa piekrauta līdz jumtam.

Izsmalcināts dizains un jaunas tehnoloģijas

No pirmā acu skatiena universālis ir pazīstams kā Chevrolet Cruze jaunā modifikācija. Virsbūves dizains veidots, izmantojot vienotu arkveida jumta līniju, to papildina standarta komplektācijā iekļautie jumta reliņi, kas nodrošina papildu ērtības un vienlaikus piešķir līdzsvarotu un sportisku izskatu.

2012. gadā visa Cruze modeļu gamma saņems vairākus eksterjera un interjera uzlabojumus. Šīs izmaiņas iekļaus modificētu priekšgala dizainu, jauna izskata priekšējās lampas un miglas lukturus, jauna dizaina vieglmetāla riteņu diskus, uzlabojumus centrālajā konsolē un plašāku sēdekļu apdares materiālu izvēli.

Jaunākie Cruze automobiļi ir aprīkoti ar bezatslēgu iekļuves sistēmu, kas ļauj atvērt automašīnu pat tad, kad atslēgas noglabātas dziļi kabatā vai somā. Šī pati sistēma ļauj iedarbināt vai noslāpēt dzinēju ar pogu priekšējā panelī.

MyLink izklaides sistēma

No šā gada vasaras Chevrolet Cruze un Aveo modeļi augstākajā aprīkojuma līmenī tiks komplektēti ar jauno MyLink izklaides sistēmu, kas autovadītājiem ļaus izmantot viedtālruņu iespējas automašīnā.

MyLink sistēma viedtālruņu saturu demonstrē uz septiņu collu augstas izšķirtspējas pilnkrāsu ekrāna – kad viedtālrunis ir pievienots, ar skārienjutīgā ekrāna palīdzību ir iespējams piekļūt mūzikas failiem, foto galerijām, telefonu grāmatai, video failiem un citiem datiem, ieskaitot īpašas navigācijas programmas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu