Teikumus par mums pabeidz viņi... (77)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Sieviešu dienā grēks ir nerunāt par mums, sievietēm. Arī mazliet mīļi aprunāt te piedien! Šoreiz sabiedrībā pazīstami vīrieši pabeigs TVNET Sievietēm iesāktos teikumus, protams, par mums!

Dievs, radot sievieti, domāja par... rīta rasu zirneklīša tīmeklī.(ārsts Jānis Zaržeckis) Tikai sievietes spēkos ir... mainīt vīrieti! (aktieris Intars Rešetins) Būt par sievieti... ir nežēlīgi ... skaisti. (aktieris Artūrs Skrastiņš) Trīs lietas, kas man nešaubīgi asociējas ar īstu sievišķību... Apbrīnojamais instinkts, prasme spēlēties un, protams, man nezināmais.(aktieris Andris Bulis)

Aktieris Andris Bulis
Aktieris Andris Bulis Foto: LETA

Atzīšos, sievietēs es apskaužu... ka viņas var vien pamirkšķināt skropstas un pareizi uzsmaidīt, kad viss jau tiek pienests pie viņu kājām. Bet ir arī daudzas lietas, ko neapskaužu, kas man liek teikt, ka labāk būtu jebkāds vīrietis nekā sieviete. (mūziķis Guntis Veits) Sievietēs neizprotu... kā viņas saviem vīriešiem prot dot tādas komandas, kuras vienlaicīgi ir par vienu un to pašu jautājumu, bet savstarpēji izslēdz viena otru. Teiksim, es tevi mīlu, tu man riebies. Nāc šurp, tagad - ej prom! Braucam – nē, es palikšu viena! (žurnālists Jānis Domburs) Sieviete viena... ir pārāk liela atbildība! Tāpēc daudzi vīrieši izvēlas dzīvot harēmā. (diriģents Ints Teterovskis) Vienīgi sievietes spēkos ir... likt man palikt par muļķi. (aktieris Artūrs Skrastiņš) Sievietei es nekad nevarētu piedot... zini, laikam tomēr varu visu... Aizmirst jau nav viegli, bet jācenšas ir piedot, tā arī tev pašam būs vieglāk tālāk dzīvot. (aktieris Intars Rešetins)

Aktieris Intars Rešetins
Aktieris Intars Rešetins Foto: TVNET foto

Daba, domājot par sievietēm, radīja... upes, krastus un zivis. Harmoniskākais cietā - šķidrā salikums uz zemes. (dabas draugs Māris Olte) Tas, ko sieviete var atļauties, bet vīrietis nē... kaila dejot ap stabu, izlikties dumāka nekā patiesībā policista vai vīra priekšā, jo zina, ka taps piedots vai arī labi atalgots. (aktieris Jānis Jarāns) Sievietei nepiestāv... būt par feministi tikai tad, kad viņai tas ir izdevīgi! (Svarcēlājs Raivis Vidzis) Sievietei piestāv... kad sieviete pucējas, – es neesmu T kreklu, kroseņu un platu džemperu piekritējs. Manuprāt, sievietei ir jābūt sievietei. Kleitās man sievietes tomēr labāk patīk nekā biksēs, jo tā dod vairāk vietas iztēlei (aktieris Juris Žagars)

Aktieris Juris Žagars
Aktieris Juris Žagars Foto: LETA

Sieviete, par kuru es labprāt uzrakstītu grāmatu...Ieva. (žurnālists Lato Lapsa) To, ka sievietes ir no Venēras, pamato fakts... ka viņas ierauga tukšumu, sadzird klusumu, satausta nebūtību, runā bez vārdiem un izstaro gaismu. (ārsts Jānis Zaržeckis) Pirmais, ko pamanu sievietēs...ir rokas. Glīti koptas rokas man atstāj spēcīgu iespaidu par šo personību kopumā. Sieviete var būt kaut dimantiem rotāta, bet, ja rokas nebūs koptas... nē, man viņa drīzāk nepatiks. (mūziķis Guntis Veits) Sievietes seksapīlu visspilgtāk raksturo... agrs rīts, kad viņa tikko maigi pamodināta. (aktieris Andris Bulis) Sievietes varenākais ierocis ceļā uz vīrieša sirdi... ir spēja paklusēt, labi gatavot un skaļi samīlēt... Un atkal paklusēt. Bet, ja vēl māk makšķerēt, skatīties hokeju un iedzert kopā aliņu - vispār super! (aktieris Jānis Jarāns) Mīlēt sievieti ir tas pats, kas... pa īstam nodzīvot savu dzīvi šai skaistajā pasaulē. (dabas draugs Māris Olte)

Māris Olte
Māris Olte Foto: LETA

Novēlējums: mīliet mūs, nožēlojamos, egoistiskos un dažreiz alkatīgos vīriešus, vairāk! (aktieris Artūrs Skrastiņš)

Komentāri (77)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu